Bruidsfotografie Rotterdam Zweedse tuin // Naomi en Kevin

 

Deze bruiloft in Rotterdam is een van mijn favorieten van het afgelopen jaar. Ik zal je vertellen waarom. Kevin en Naomi wilden een intieme bruiloft, met familie en vrienden, op een mooie plek in Rotterdam. Ze kozen voor de tuin van de Zweedse Kerk (die helaas in de steigers stond, maar we doen maar net of we dat vergeten zijn). Bij het kennismakingsgesprek ontdekte ik al dat dit een bijzonder bruidspaar is. Ze zijn ontzettend lief, voor elkaar, maar ook niet minder voor mensen om hen heen. Ze hebben beiden genoeg meegemaakt en staan daardoor intens en vol in het leven. Ze genieten van hun prachtige kleine zoontje en van alles wat ze samen hebben opgebouwd. Het is genieten om hen samen te zien; zoals ze elkaar aanvullen en intens verliefd aankijken.

Op de bruiloft bleek wel dat wat ik in het kennismakingsgesprek had gezien, er ook echt was. Een mooie, emotionele, liefdevolle en warme dag. Een bruiloft zoals bruiloften horen te zijn. Een feest van liefde. Ik weet zeker dat je de foto’s met een enorme glimlach (en misschien stiekem wel een traan) op je gezicht zult bekijken.

 

You said “us”

and in that moment

i knew

words were magic

– K. Towne Jr –

otograaf: KnowMe fotografie // Bruidspaar: Kevin en Naomi // Haar: Face & Art Make-up //  Bruidsjurk: Weddings – White One (by Pronovias) // Schoenen bruid: Peter Kaiser // Pak bruidegom : Roka – Alexander Alessi // Schoenen bruidegom: Hudson shoes // Bloemen: Meesterbloembinderij Coen van Buuren // Bruidstaart: Koekela //  Styling en/of decoratie: Party Point Zoetermeer en DIY // Muziek: DJ: Dennis en Sjoerd