Een-op-Een mentoring

 

Hi!

In de afgelopen 8 jaar heb ik ongelofelijk veel tijd, energie, geld, passie, tranen en mijn hele hart gestopt in het ontwikkelen van een bedrijf van wat ooit begon als hobby: fotografie. Dit had ik nooit alleen kunnen doen. Hierbij heb ik andere fotografen nodig gehad, als mentors of bij workshops. Hierbij geloof ik zelf in de kracht van een-op-een mentoring. Elk onderdeel wat dan besproken word, is iets wat te maken heeft met jou als fotograaf en als mens.

Dat is de reden waarom ik, naast dat ik op workshops en conferenties spreek, ook persoonlijke mentoring aanbied. Om jouw persoonlijk te helpen, op het niveau waar je nu zit en waar je naartoe wilt. Met een achtergrond in de hulpverlening, waar ik 10 jaar lang mensen gecoacht heb, ligt deze manier van helpen mij het beste en weet ik zeker dat ik je het beste van mezelf kan geven.

We maken een traject op maat. Dit kan een eenmalige dag zijn, waarbij we al dan niet een liveshoot doen. Ook kunnen we gaan voor een jaartraject, waarbij we elkaar elke maand een paar uur spreken of misschien ga je liever voor een eenmalige Skype sessie van een uur.

Hieronder vind je meer informatie over de vormen van mentoring die mogelijk zijn.

 
 

The beautiful thing about life is

That you can always

change, grow and get better.

 
KnowMe fotografie  Bruiloft Marinda en Diederik KF2_1322-2.jpg
 

Verschillende trajecten

Omdat ik je graag wil helpen op een manier die bij jou past, bied ik verschillende manier van mentoring aan.


Een dag

Voor de fotograaf die een flinke boost nodig heeft.

We gaan een dag intensief aan de slag met de onderwerpen waar je aan wilt werken en kunnen, als dat past binnen jouw traject, een live shoot doen samen.
Superfijn om te doen voordat het seizoen begint bijvoorbeeld, om alles even goed op een rijtje te krijgen. Ook fijn als je vastloopt op bepaalde gebieden en even iemand nodig hebt die met je meekijkt.

€495
(excl. BTW)

Een jaartraject

Voor de fotograaf die grote doelen heeft om aan te werken.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van een eigen stijl, het op poten zetten van een complete, handige workflow en het ontwikkelen van persoonlijke doelen. We zullen starten met een dagdeel, waarbij we samen alle doelen voor het jaar op papier gaan zetten, met daaraan gekoppeld actiepunten en uitdagingen.
Vervolgens zullen we iedere maand een dagdeel uittrekken om te evalueren en te kijken of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Dit kan via Skype of live. Tussendoor houden we natuurlijk ook contact!
Het kan uiteraard ook per kwartaal of bijvoorbeeld om de maand.

€250 per meeting
(excl. BTW)

Eenmalige skype meeting

Voor de fotograaf die tegen kleine dingen aanloopt en concrete vragen wil behandelen.

We plannen een skype call van ongeveer 2 uur, waarbij concrete onderwerpen aan de orde komen. Denk hierbij aan editing, pricing, marketing of omgaan met licht.

€295
(excl. BTW)


Boeken

 
KnowMe fotografie  Bruiloft Nienke en Peter KF1_0200.jpg

It all starts here…

Supertof dat je het traject aan wilt gaan. Om alvast een beeld te krijgen van waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien, heb ik hier een contactfomulier.

Kun je deze voor mijn invullen? Wanneer ik deze binnen heb, hoor je weer van mij en gaan we een afspraak maken en aan de slag!

 
Jouw naam *
Jouw naam
http://
Benoem dingen waar je misschien tegenaan loopt of dingen die je zou willen leren.