1 of 4

Artistic sessions – boudoirshoot op locatie

Een unieke, artistieke ervaring.

Shooten op locatie is fantastisch! Een mooie plek vinden om kunst te creëren. Qua creativiteit, een samenspel met de omgeving, verder gaan dan dat je in je eigen huis zou kunnen. Het vergt moed en lef om op locatie te shooten, maar levert tegelijkertijd mooie, unieke beelden op. Klik hier voor beelden van vorige edities.

Omdat shooten op locatie spannend en kostbaar is, huur ik locaties hiervoor graag helemaal af. Op die manier is de kans dat we andere mensen tegenkomen nihil en zijn we vrij om het werk te maken wat we willen. Ook neem ik de kosten voor de locatiehuur voor mijn rekening, door een aantal shoots achter elkaar te doen.

Omdat het kwetsbaar is en best spannend kan zijn, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt en jezelf durft te zijn. Ik zal voor elke klant genoeg aandacht en tijd hebben. We hebben dus minimaal 2 uur voor de shoot, wat betekent dat ik maximaal 3 vrouwen per dag zal fotograferen.

Ik organiseer maximaal 3 dagen per jaar. Hierdoor blijft het een unieke ervaring en kans op zo’n shoot!

Waarom meedoen met de Artistic sessions

De voordelen voor jou:

 • Het is een unieke locatie, die ik met zorg uitkies
 • Je hebt geen kosten voor locatiehuur, die neem ik voor mijn rekening
 • Ik huur een locatie af, zodat we volledige privacy hebben
 • Je krijgt een prachtige fine-art print kado bij een shoot

Hoe werkt een boudoirshoot op locatie

Ik bied een complete ervaring, van begin tot einde zoals je die normaal ook zou krijgen. Dit betekent het volgende:

 1. We maken van tevoren persoonlijk kennis: bij mij thuis of via een online call. We overleggen tijdens de kennismaking over de soort beelden die je wilt en maken een plan. Ook kun je meteen de producten zien die ik lever.
 2. De shoot vindt plaats op locatie en duurt bij elkaar ongeveer 2 – 2,5 uur. Uiteraard verzorg ik fijne hapjes en drankjes, zodat je niet met een lege maag hoeft te modellen :).
 3. Ongeveer 2 weken na de shoot plannen we een reveal sessie in. We bekijken de foto’s bij mij thuis en ik help je de foto’s selecteren waar je heel erg blij van wordt! Op die manier beslis je zelf met welke beelden je naar huis gaat en ben je niet afhankelijk van mijn keuzes. Ik laat je een selectie van minimaal 50 beelden zien.
 4. Ik werk op basis van prints, omdat ik je een herinnering voor het leven mee wil geven. Dat betekent dat je mag kiezen in welke vorm je de foto’s wilt ontvangen: je hebt de keuze uit een album, een box met prints of uitvergrotingen voor aan de muur.
 5. Maximaal 2 maanden na de bestelling, krijg je jouw prachtige art work in handen en kun je de foto’s een mooie plek in je huis en in je leven geven.

De investering voor een boudoirshoot op locatie

De shoot is mogelijk vanaf €695. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de producten die je besteld.
De prijs is opgebouwd uit twee delen: de sessie prijs en de producten die je besteld.

Je betaald voor deze shoot een sessieprijs van €350 (in plaats van €500; dat is dus een korting van €150).

De sessieprijs is inclusief:

 • Een kennismaking via Zoom of face-to-face, waarin we jouw wensen bespreken en een plan maken voor de shoot
 • Uitgebreide tips en tricks voor de shoot
 • Een 1,5 – 2 uur durende fotoshoot, waarin ik je coach, op je gemak stel en me volledig creatief inzet om de mooiste foto’s van jou te maken
 • Het zorgvuldig selecteren en nabewerken van minimaal 50 beelden, die ik je ga laten zien tijdens een uitgebreide reveal- en bestelsessie
 • Het uit handen nemen van de hele bestelprocedure. Jij krijgt de professionele producten, helemaal compleet en af in handen. We plannen daarvoor een ophaalmoment.

Bijkomstig aan de sessieprijs, koop je de producten apart:

 • Fotoalbum vanaf 485
 • Foliobox vanaf 345
 • Ingelijste uitvergroting achter museumglas vanaf 450

Jouw plekje op een Artistic sessions dag

Wil jij erbij zijn en deze unieke kans niet missen? Laat dan je gegevens hieronder achter, ik mail of bel je binnen 3 werkdagen, met de mogelijkheid om een kennismaking in te plannen.
Ik werk op basis van aanmelding, dus wie het eerst kom, wie het eerst maalt. Er is een wachtlijst voor “The artistic sessions”.

Wil jij graag artistieke foto’s van jezelf, die je keer op keer terug kunt kijken, een mooie plek in je huis kunt geven en die je er telkens weer aan herinneren hoe prachtig je bent?

Vul het formulier hieronder in en laten we kletsen!

Reply...