Coach voor fotografen

Ben jij een fotografie bedrijf aan het opzetten? Of doe je fotografie als beroep? Dan ben ik er voor jou! Ik bied drie verschillende vormen van coaching voor fotografen aan. One Day, Walk Along & The Session.

Één - op - één coaching voor trouwfotografen
& boudoir fotografen

SJANINE SCHIPPERS

“Wat ben jij een heerlijk spontaan, open en eerlijk persoon. Wat is het waardevol om jou mee te laten kijken in mijn bedrijf. Je laat mij door ‘ een andere bril ‘ kijken, maar wel dé bril die ik nodig heb! Ik zie er iedere keer naar uit om bij je langs te gaan & kom met niet normaal veel inspiratie en informatie thuis. Ik ben je dankbaar voor dit alles.”

Mooie woorden

Duur: 6 uur 

  • 1 telefonische start call om een plan te maken voor de dag
  • Een hele dag actief aan de slag met je doelen
  • 1 nazorgcall waarin we de acties evalueren die we hebben uitgezet
  • Locatie: bij mij thuis of op een locatie naar keuze

Twv 1335 euro - nu 995 euro exl. btw
of 3  ⟶
Loop je vast in je editing of je heeft je fotografie onderneming een verfrissende blik nodig? Als wij een volle dag aan de slag gaan met jouw knelpunten en acties vaststellen voor de komende periode, dan kan dat net dat zetje zijn wat je nodig hebt om weer met plezier en succes te ondernemen. 

Samen gaan we een hele dag intensief aan de slag met de onderwerpen waar je aan wil werken. Of dat nu editing is, time management, jouw workflow of fotograferen, in mijn coaching voor fotografen stellen we een dag samen die past bij daar waar je nu staat. We kunnen optioneel ook een live shoot doen samen. 
of 3  ⟶
Na ruim 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf, boudoir fotograaf en ondernemer ken ik de ups en downs, herken ik de druk waar je soms onder kan staan als fotograaf en weet ik hoe het is om vast te lopen in je creatieve proces. In mijn coaching voor fotografen geef ik jou daarom met veel passie de tools en oplossingen voor elke uitdaging.
of 3  ⟶

Coaching voor fotografen die je bedrijf een flinke boost geeft.

One day

Duur: 6 maanden

  • Kickstartsessie van 5 á 6 uur, waarbij we de basis gaan neerzetten, doelen bepalen en gaan starten met een flinke boost
  • 5 keer een maandelijkse call/meeting
  • Tussentijds alle ruimte voor vragen via mail of chat. 
  • Locatie: bij mij thuis en/of online

twv. 3170 euro - nu 2845 euro 
of 3  ⟶
Als ondernemer kun je soms vastlopen in alle processen die binnen je bedrijf gaande zijn. Je staat er toch vaak alleen voor. Uit ervaring weet ik dat het dan superfijn is, als er een coach voor fotografen is die een stukje met je meeloopt, je helpt om weer objectief naar je manier van werken te kijken en jou helpt om weer orde in de chaos te creëeren. 

Ik heb 10 jaar lang als hulpverlener gewerkt en in die jaren geleerd om mensen te coachen, om samen met hen werkzame doelen op te stellen en deze ook te behalen. Ik vind het supertof om als  de vertaalslag hierin te maken naar jouw onderneming en loop graag een stukje met je mee!
of 3  ⟶
Plan nu een kennismakingsgesprek in. Zo weet jij zeker dat we samen aan de slag kunnen gaan!

En heb je tijdens het traject behoefte aan meer hulp van mij? Dan is het traject uit te breiden met extra calls/meetings van 2 uur per keer. Dit zal de duur van het traject verlengen en dit is een investering van 445 euro exclusief btw per extra call/meeting.
of 3  ⟶

Coaching voor fotografen die echt de diepte in gaat en je stap voor stap richting je doelen brengt

Walk Along

Duur: 2 uur 

Locatie: bij mij thuis of via Skype

Uit te breiden met meerdere calls/meetings van 2 uur (445 euro exclusief per keer

445 euro excl. btw
of 3  ⟶
Loop jij tegen bepaalde punten aan als fotograaf wil je hierin verder geholpen worden in een coaching voor fotografen? Of je nu net begonnen bent als fotograaf of dat je al jaren bezig bent, een mentorsessie geeft je die boost die je nodig hebt om verder te komen! 
of 3  ⟶
Als je specifieke vragen of concrete punten hebt, kun je een eenmalige meeting inplannen. We nemen tijdens deze coaching voor fotografen twee uur de tijd om jouw gerichte vragen te bespreken en ik beloof je dat je met concrete handvatten weer verder kunt. 
of 3  ⟶

Coaching voor fotografen voor als je tegen kleine hobbels aanloopt en concrete vragen hebt. 

The Session

Superleuk dat je interesse hebt in mijn coaching voor fotografen! Scroll naar beneden en vul het onderstaande contactformulier in. Dan geef ik je zo snel als mogelijk een reactie!

(Check ook je spam box om te zien of je antwoord hebt. Soms komen mijn mails daarin terecht). 

Vul dit formulier in, mail naar hello@naomivanderkraan.com 
of bel +31 6 48 76 82 46

Contact

@naomi_vanderkraan