Mijn naam is Naomi van der Kraan, getrouwd met de liefde van mijn leven en moeder van twee heerlijke tieners. Ik begin de dag altijd vroeg, met sporten en een heerlijke bak koffie. Ik kan ontzettend genieten van een goed glas wijn en van chocola. Ik sport fanatiek om fit te blijven (en af en toe die wijn of chocola te kunnen nuttigen) en ben altijd druk met het mooier maken van ons heerlijke jaren 60 huis.


Ik ben een tikkie rebels, altijd al geweest. Als iedereen A zegt, onderzoek ik graag B. Ik loop niet graag achter de massa aan, maar ga mijn eigen weg. In het leven, maar zeker ook in mijn artistieke fotografie. Mijn klanten waarderen mijn werk, omdat het ‘anders is dan anders’.

Ik woon in Papendrecht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van unieke, elegante en intieme bruiloften in Nederland en Europa.

Het boudoir portret hierboven dat ben ik, een gevoelsmens, dol op echte connectie maken met mensen en vanuit mijn werk als hulpverlener altijd op zoek naar manieren om anderen te empoweren. 

In 2015 groeide er een passie voor het portretteren van vrouwen op een intieme en pure manier. Mijn missie met artistieke boudoir fotografie is de vrouw laten zien hoe mooi, krachtig en sensueel ze is. Zonder poespas, intiem, op een plek waar jij je op je gemak voelt. Door artistieke boudoir fotografie, zonder kleding, in lingerie of met kleding aan. Subtiel, vrouwelijk, elegant, mysterieus. 

Als artistieke boudoir fotograaf wil ik elke vrouw een plek geven. Een plek waar je tot je recht komt en je jouw schoonheid zult ontdekken. Een plek waar we samen kunst creëeren. 

Al heel lang getrouwd met de liefde van mijn leven

Moeder van twee fantastische tieners

of 4 ⟶

Al van jongs af aan een gezonde leefstijl... 
Sport heel veel, maar snoep ook graag. 


of 4 ⟶

Intens gelukkig als ik met een glas wijn in mijn hand, geniet van een kleurrijke zonsondergang

of 4 ⟶

Facts

Weddings

Boudoirshoots

Loving this job

Since 2012

225

92

100%