Haal meer omzet uit je shoots door In Person Sales

Fotograaf Hanna

“Ik heb de cursus zo goed als afgerond en pas het nu ook al toe. Ik heb bij de shoots die ik al had staan de klanten uitgenodigd voor een reveal/bestelsessie.

En wauw! Ongelooflijk hoe mijn omzet per shoot nu al omhoog is gegaan! Ik heb dit nu bij 6 klanten gedaan met een gemiddelde omzet van 1900 euro per shoot.

De uitleg die je geeft is duidelijk en goed toe te passen!

Mooie woorden

Een persoonlijke ontmoeting tussen fotograaf en klant waarbij de klant hun/haar afbeeldingen van de shoot te zien krijgt en vervolgens de prints, wallart of albums voor een bestelling selecteert. Alle communicatie gebeurt persoonlijk en de bestelling wordt geplaatst (en betaald) op het moment van de verkoop.

In Person Sales = 

Definitie

 • Je hebt het gevoel dat je heel veel shoots moet doen, om rond te kunnen komen. Je bent 24/7 met je onderneming bezig
 • Je neemt alle opdrachten die je kunt krijgen aan, ook al voelt dit niet goed.
 • Je besteed heel veel tijd aan je marketing, omdat je voldoende klanten binnen moet krijgen
 • Je raakt uitgeblust en je creativiteit is op
 • Je worstelt met het vaststellen van je prijzen en vergelijkt jezelf vaak met anderen
 • Je krijgt na de shoot vaak de vraag van klanten waar ze hun foto’s kunnen afdrukken
 • Je wilt heel graag meer tijd met je vrienden en familie doorbrengen, ook in de weekenden

Herken je dit?

 • Je haalt je jaaromzet, zonder dat je 24/7 met je shooten bezig hoeft te zijn. 
 • Je levert je klanten een complete service, waardoor je altijd tevreden klanten hebt. 
 • Je neemt alleen nog maar opdrachten aan die jou energie geven
 • Je creëert een waardevolle herinnering voor jouw klanten, die blijvende waarde heeft. Jouw shoot heeft impact
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen, maar focust je op je eigen klanten. 


Meer waarde geven dankzij In Person Sales

De oplossing

Vroeger was een bezoekje aan een fotograaf een bijzonder moment in een leven. Het had grote waarde. Mensen namen de tijd een goede fotograaf te zoeken en kozen na de shoot zorgvuldig hun professionele producten uit. In menig huishouden staan nog foto’s ingelijst of liggen albums die lange tijd geleden gemaakt zijn (Ik heb zelf een ingelijste foto van mijn oma toen ze 2 jaar was. De foto is 93 jaar oud). 

De professionaliteit van fotografie is sterk in waarde afgenomen. Mensen worden opgezadeld met prachtige digitale bestanden, zonder toegang tot professionele labs om ook deze foto’s ook op een goede manier te kunnen afdrukken. We leveren een half product en vaak belanden de foto’s op een harde schijf en wordt er nooit meer wat mee gedaan.

En daarom is deze In Person Sales cursus voor fotografen niet alleen een verrijking voor jouw bedrijf, het is ook een verrijking voor je klant.


Maak een bezoek aan een fotograaf weer van blijvende waarde

Maak een bezoek aan een fotograaf weer van blijvende waarde

Fotograaf
christel verschuren

Ik wist van IPS maar ik had geen idee hoe ik het systeem moest implementeren. Naomi bood een cursus aan voor de Nederlandse markt dus het was voor mij een no brainer om meteen in te stappen. Na het volgen van de cursus is het eerste dat in me op komt: deze cursus is zeer compleet! Naomi vertelt alles tot in detail en geeft volledige openheid. Van A tot Z komt alles aan de orde en ze deelt ook al haar informatie met je. Wat heel fijn is, omdat het lastig kan zijn je eigen weg hierin te vinden. Je implementeert het systeem niet zo maar even, het is best een grote stap die de nodige tijd kost. Dan is het fijn om een concreet voorbeeld te hebben. Ik heb nu veel vertrouwen in hoe je je klant optimaal kunt bedienen én er netjes aan kunt verdienen. De eerlijke deal tussen klant en fotograaf. In plaats van veel werken voor weinig.  Wat ik me ook heb gerealiseerd is dat IPS ook van toepassIng kan zijn op andere genres in de fotografie, bijvoorbeeld gezinnen. Een eerste stap, als een losse sessieprijs hanteren levert al veel op! En dat is pas het begin.

Joanna + Michel

We waren op zoek naar iemand die ons bijzondere weekend in kunstwerken kon vertalen. We waren al in contact toen we nog plannen in Italië hadden, maar uiteindelijk erg gecharmeerd van een winterhuwelijk iets dichter bij huis. Toen viel alles op z'n plek; we vonden jouw stijl echt perfect passen bij de locatie die we op het oog hadden; Chateau Presseux.

Sjanine Schippers, Bruidsfotograaf

Wat ben jij een heerlijk spontaan, open en eerlijk persoon. Wat is het waardevol om jou als fotograaf mee te laten kijken in mijn bedrijf. Je laat mij door ‘ een andere bril ‘ kijken, maar wel dé bril die ik nodig heb! Ik zie er iedere keer naar uit om bij je langs te gaan & kom met niet normaal veel inspiratie en informatie thuis. Ik ben je dankbaar voor dit alles.

Mooie woorden

Liever deze informatie beluisteren?

In person sales is nog uniek in Nederland. Wanneer je nu wil leren dit toe te passen in de praktijk, kom je tot de ontdekking dat je een Amerikaanse cursus voor fotografen moet doen of een een-op-een mentoring bij een fotograaf die hier al mee werkt. Het fijne van een cursus is echter dat je alle informatie die je nodig hebt, bij de hand hebt en ermee aan de slag kunt. Daarnaast kun je het altijd blijven gebruiken als naslagwerk en je eigen methode blijven finetunen. 
Je kunt deze cursus voor fotografen volgen en direct stap voor stap gaan toepassen wat je geleerd hebt, dmv overzichtelijke opdrachten.

Ik leer je alles over prijspsychologie, gesprekstechnieken en verkooptechnieken, wat jou gaat helpen om op een natuurlijke (niet auto-verkoper achtige) manier je producten te verkopen.

Ik laat je in deze cursus voor fotografen zien hoe je vanaf het allereerste begin producten verkoopt aan je klant. Spoiler alert: dit begint al bij je marketing en het allereerste contact met je klant.

Ik help je om vanuit zelfvertrouwen en een realistische ondernemersgeest je prijzen op te bouwen.Ook is de In Person Sales cursus voor fotografen gekoppeld aan een community, waardoor je samen met collega’s kunt sparren en al je vragen kunt stellen. Samen sta je sterker dan alleen en als ondernemers hebben we elkaar heel hard nodig! 

Veel mensen laten zich tegenhouden door onzekerheid: mensen willen niet zoveel betalen voor fotografie, het is heel veel werk, het kost veel tijd. In deze cursus voor fotografen laat ik je stap voor stap zien hoe het mogelijk is om op deze manier te werken. 

Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring in de praktijk. Ik heb door In Person Sales zelf toe te passen, mijn omzet per shoot minimaal verviervoudigd. Van €495 naar minimaal €2000 en meer. En dat vanuit een basis van zelfvertrouwen, eerlijke sales en vooral heel veel passie voor dat wat ik doe! 

Per klant heb ik veel meer tijd en aandacht, mijn werk/privé is veel meer in balans en ik ben niet meer volledig afhankelijk van mijn bruiloften, maar haal uit mijn boudoirfotografie een volledig inkomen. 
Meer omzet

Niet voor jou als...

 • Je niet de tijd kunt of wil nemen om door middel van een cursus voor fotografen je onderneming naar een volgend level te tillen.

 • Je nog geen duidelijke, eigen visie of stijl qua fotografie hebt.

 • Je fotografie als hobby wil blijven doen. Voor wie is IPS?

 • Je bent op zoek naar een manier om rond te kunnen komen van fotografie, zonder dat je dag en nacht bezig bent met je bedrijf

 • Je wil meer energie uit je werk halen en creatief bezig zijn

 • Je wilt een betere balans tussen werk en prive

 • Je wilt je klanten een volledige service bieden

 • Je bent bereid om de komende maanden wekelijks een dag(deel) vrij te maken om jezelf te ontwikkelen. Met behulp van een cursus voor fotografen 
De inhoud van deze cursus voor fotografen

Module 1, De Introductie: Aan het einde van deze module weet je precies waarom In Person Sales een ontzettend fijne methode is om mee te werken en ben je er klaar voor om het te gaan toepassen in de praktijk. We gaan in deze cursus voor fotografen werken aan jouw mindset en dat is 90% van het al dan niet succesvol zijn van het werken met een goede methode.

Module 2, Workflow: Je leert precies hoe je stap voor stap jouw klant meeneemt in een creatief proces van fotograferen en aanschaffen van de mooiste producten. Ik leer je welke contactmomenten je gaat hebben met je klanten, hoe je jouw gesprekken opbouwt en waar je op moet letten in je communicatie. Tussendoor zul je aan de hand van opdrachten jouw eigen workflow opbouwen. 

Module 3, Tarieven: Je leert in module 3 van deze cursus voor fotografen jou prijzen bepalen. Dit is een ingewikkeld proces, maar aan het einde van de module heb je dit staan als een huis. Ik leer je alles over hoe je je prijzen moet opbouwen, hoe je dit communiceert naar je klanten toe en hoe je vol zelfvertrouwen financieel goed voor jezelf kunt zorgen. 

Module 4, Omgaan met bezwaren: Uit ervaring weet ik dat je veel bezwaren gaat krijgen over deze manier van werken: van toekomstige klanten, van je omgeving en vanuit jezelf. Je leert in module 4 van deze cursus voor fotografen hoe je hier mee om kunt gaan en waarom een bezwaar eigenlijk geen bezwaar is. 

Module 5, Marketing: Je onderneming staat, je bent er helemaal klaar voor en na het volgen van deze module, weet je ook precies hoe je ervoor kunt zorgen dat je klanten gaat aantrekken die zo’n ontzettend mooi traject bij jou gaan volgen. 

Bonus, Levenslang toegang tot de online community, waarin je mij ook al je vragen kan stellen, én levenslang toegang tot de nieuwe updates.
De investering voor deze cursus voor fotografen is 897 euro exclusief btw en ik beloof je dat je de investering binnen 1 shoot kunt terugverdienen, als je aan de slag gaat met In Person Sales. 

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag hiernaar via het contactformulierFAQ

Voor wie is de Cursus In Person Sales?

Dit is een cursus voor fotografen die een inkomen willen halen uit fotoshoots als boudoir-, family-, lifestyle of andere soorten shoots. 


Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus voor fotografen?

De lancering en de Q&A sessie zullen slechts 1 malig plaatsvinden. De verdere inhoud van deze cursus voor fotografen zal altijd toegankelijk blijven voor je.  


Ik kan nu niet deelnemen, komt de cursus nog een keer terug?

Deze cursus voor fotografen zal ook in november nog een keer gelanceerd worden. Omdat dit echter de eerste keer is, kan ik het doen voor een hele vriendelijke prijs. In de toekomst zal deze prijs zeker omhoog gaan. 


Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor deze cursus voor fotografen?

Om deze cursus voor fotografen te volgen, zou ik zeker per module een of twee dagen uittrekken. De opdrachten tussendoor zullen meer tijd vragen, maar dat is afhankelijk van jouw werktempo. Om In Person Sales volledig te kunnen implementeren in jouw onderneming, zou ik jezelf 2 a 3 maanden de tijd gunnen. 

 


Ik heb op dit moment weinig tijd en kan niet aan de slag gaan met de cursus

Je kunt deze cursus voor fotografen op jouw eigen tijd en wijze volgen. Als je elke week al even tijd in plant om ermee aan de slag te gaan, zet je in ieder geval stappen. Weinig tijd is namelijk juist een reden om deze cursus wel te doen. Je leert namelijk hoe je meer tijd overhoud, door beter te ondernemen. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus voor fotografen?

De lancering en de Q&A sessie zullen slechts 1 malig plaatsvinden. De verdere inhoud van deze cursus voor fotografen zal altijd toegankelijk blijven voor je. 

 


Ik vind het een flinke investering, dat geld heb ik nu niet

Ik snap het goed dat een hoger bedrag je kan afschrikken, daarom heb ik als optie dat je deze cursus voor fotografen kunt betalen in termijnen. Vraag vooral naar deze optie als je daar gebruik van wilt maken. Daarnaast durf ik je te beloven dat je de investering binnen 1 shoot kunt terugverdienen, als je aan de slag gaat met In Person Sales. Your future you will be grateful! Ik zou het superjammer vinden als je de cursus aanschaft en er helemaal niks aan hebt. Je mag 14 dagen deze cursus voor fotografen uitproberen. Als je mij binnen 14 dagen mailt, stort ik het volledige bedrag bij je terug. 

Krijg ik een factuur?

Jazeker krijg je een factuur. De prijzen van deze cursus voor fotografen zijn exclusief btw en met behulp van de factuur kun je die btw terug krijgen bij de belastingdienst.    

Ja ik wil in deze cursus voor fotografen investeren!

 ⟶

Superleuk dat je interesse hebt in deze in Person Sales cursus voor fotografen. Vul het contactformulier in dan stuur ik de factuur en deze In Person Sales cursus voor fotografen zo snel mogelijk naar je op.

Heb je nog vragen over deze cursus voor fotografen? Dan kun je dit contactformulier invullen, mij bellen, appen op +316 4876 8246 of mail naar hello@naomivanderkraan.com