KnowMe+fotografie++Ik+40642316_946188372250790_3438138895454175232_n.jpg

Hi there! Ik ben Naomi van der Kraan. Als eerste natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving! Ontzettend leuk dat jullie naar artistieke bruidsfotografie zoeken en nog leuker dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Ik kijk graag samen met jullie of ik de fotograaf ben die bij jullie bruiloft past!

Artistieke bruidsfotografie wordt steeds populairder. Maar wat is het en voor wie? Kies je voor artistieke bruidsfotografie, dan kies je voor trouwfoto’s die stuk voor stuk kunstzinnig zijn en een plekje op de muur verdienen. Foto’s die de subtiele details van de dag laten zien en een hele mooie weergave zijn van het gevoel dat jij en je partner voor elkaar hebben. Dat is net wat anders dan een album met daarin een minuut-tot-minuut-verslag van de dag.  Het is dus de vraag wat jullie belangrijk vinden voor de foto’s. Waarvoor wil je ze na de bruiloft gebruiken? Dat is een belangrijke keuze om te maken als je kiest voor je voor bruidsfotografie. 

 

Wat is artistieke bruidsfotografie?

De definitie van artistieke bruidsfotografie is heel breed. Je kunt het vooral zien als de combinatie van intimiteit en mooie plaatjes. Het mag bij artistieke bruidsfotografie echt heel mooi zijn: de foto’s zijn allen kunstwerkjes op zich. 

Het heeft dus niets te maken met licht, donker of kleur. Je kunt artistieke bruidsfoto’s hebben met heel veel kleur of juist helemaal zwart-wit. Ze kunnen prettig licht zijn of juist sfeervol donker. Zoals je op mijn site kunt zien, hou ik erg van de sfeer van subtiele lichtinvallen en de intimiteit die dat geeft op beeld. 


Wanneer kies je voor dit type fotografie? 


Tja, het lijkt voor de hand liggend, maar het zijn vooral mensen die wat hebben met ‘mooie dingen’ die hiervoor gaan. Mensen die het belangrijker vinden om een prachtig aandenken aan hun dag aan hun muur te kunnen hangen, dan dat alle elementen van de dag los op beeld staan. Uiteraard krijg je nog steeds een prachtig en volledig verslag van jullie dag, maar de insteek is wel net wat anders. 

Vaak zie je dat mensen die voor artistieke bruidsfotografie kiezen, hun dag heel persoonlijk, bewust en intiem hebben ingericht. Waarbij ‘intiem’ niet per se betekent ‘weinig mensen’, maar dat de liefde voor elkaar en het leven helemaal centraal staat. En dat is precies waarom ik het zo mooi vind om deze bruiloften te fotograferen. 

Kijk vooral rond op de site voor voorbeelden van artistieke bruidsfotografie. 


Andere artistieke bruidsfotografen

Iedere artistieke bruidsfotograaf heeft een duidelijke eigen stijl van fotograferen. Het is dus heel persoonlijk wie bij je past. Als op mijn site kijkt, zie je dat ik ben van supersfeervol, intiem, subtiele lichtvallen en sterke focus op de liefde die jullie voor elkaar en je gasten voelen. Past dit bij je? Neem dan vooral contact op! 


Benieuwd hoe fotografie ook anders artistieke bruidsfotografie kan zijn? Kijk dan eens bij deze andere artistieke bruidsfotografen. 
Alexandra Vonk - hele lichte beelden
Eppel fotografie - Journalistiek en kleurrijkArtistieke bruidsfotografie

Deze foto is een goed voorbeeld van artistieke bruidsfotografie en maakte ik in een schuur in de achtertuin van het bruidspaar. Door gebruik te maken van het beschikbare licht, ontstaat er een artistiek beeld wat je op zou kunnen hangen als kunst aan de muur!


Artistieke bruidsfotografie

Ik speel met lijnenspel en kleuren.
Hierdoor worden mijn beelden elegante en verfijnde beelden die het oog pleasen.


Artistieke bruidsfotografie

Ik maak graag tijdloze beelden, met een nostalgisch gevoel. Artistieke portretten van jullie tijdens een momentje samen. Door gebruik te maken van bewegingsonscherpte, zoals in deze foto, ontstaat er een mysterieus beeld.


Contact

Spreken de beelden en stijl je aan? Lees dan hier meer informatie over mijn bruidsfotografie of ga naar mijn contactpagina en vul het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en stuur je mijn informatie brochure toe.

Ik hoop je snel te spreken!