1 of 4

Een intieme winterbruiloft in Utrecht / moody bruidsfotografie

“Je stijl, zo uniek en artistiek. Geen doorsnee trouwfoto’s maar foto’s die je stuk voor stuk in zou willen lijsten. Ze stralen bovendien een bepaalde luxe en intimiteit uit die ik heel goed bij onze bruiloft vond passen. Onze locatie was ook perfect geschikt voor jouw stijl. Zo bijzonder dat je zelfs na afloop nog zo de tijd neemt om samen het album in te richten. Wij voelden ons als bruidspaar heel uniek en niet één van de velen.” – Merel en Luc

Deze winterbruiloft van vlak voor de lockdown vorig jaar Maart, is een van mijn favorieten. Wat een heerlijke dag was dit: intiem, met een kleine groep mensen op een prachtige locatie. Een supermooie, persoonlijke ceremonie door Michelle van Lucky Match, gevolgd door heerlijk lang natafelen. Ik kom als bruidsfotograaf dolgraag in Utrecht en ik hou van de intimiteit van een winterbruiloft. Maar vooral: dit bruidspaar! Wat een fantastisch lief en knap stel en wat wisten ze goed wat ze wilden!

Op mijn vraag welke foto’s voor hen favoriet waren, antwoorden zij dit: “Alle! We kunnen werkelijk waar niet kiezen. Gelukkig heb je ons geholpen met kiezen en hebben we een prachtige selectie in ons mooie trouwalbum. Het statieportret is heel mooi en klassiek en voor ons één van de meest waardevolle foto’s. Maar ook de foto’s van Luc en mij (samen en alleen), de foto’s met vrienden en familie en de foto’s van alle kleine details zijn prachtig. Het is een prachtig geheel en brengt de dag en de sfeer heel goed in beeld.”

Voor deze bruiloft mocht ik samenwerken met een topteam: de fantastische weddingplanner With Lotte (onder andere bekend van haar boek: Dagboek van een weddingplanner) en bloemkunstenaar Edenique Floral Design en kijk hoe dat eruit zag.


Bruidspaar: Merel en Luc, Locatie: Simple Utrecht, Weddingplanner: With Lotte, Bloemen: Edenique Floral Design, Trouwambtenaar: Lucky Match, Trouwjurk bruid: Galia Lahav, gekocht bij Bloomfeld Luxury Bridal, Trouwpak bruidegom: ‘l Atelier Amsterdam, Schoenen bruidspaar: Louboutin, Make-up: de Makeupschool, Stationary: Studio Spruijt, Styling: Something Borrowed, Something New.

Reply...