1 of 4

Intieme loveshoot

 

Het is en blijft ontzettend bijzonder dat ik als werk zoveel te maken heb met intense en pure liefde. Elke keer weer voel ik me zo ontzettend bevoorrecht dat ik daar getuige van mag zijn en herinneringen vast mag leggen.  Tom en Anne waren een weekendje weg samen in dit ontzettend leuke boshuisje en wilden graag foto’s van hen samen.
Wijntjes drinken, diepe gesprekken, genieten van elkaar en van de natuur. Precies zoals zo’n weekendje samen moet zijn en precies wat je terug ziet op de foto’s. Even ontsnappen aan het drukke leven van alledag.
Beiden zijn ontzettend creatief, dus we hadden direct genoeg om over te kletsen. Ik ben jullie dankbaar dat ik een middag mee mocht kijken in jullie leven, mee mocht genieten van de heerlijke wijn en jullie liefde vast mocht leggen.

i want to explore every part of you,
find every nook of beauty and cranny of loveliness
and lay close beside them in quiet admiration,
soaking as much of you into me as i can hold,
and still i want more until you flow over me
and we wash away together,
floating down a lazy river in the sunday sun
watching the old trees drift by

by Justin Blazy

 

Reply...