1 of 4
Trouwen in Rotterdam aan het water

Trouwen aan het water in Rotterdam

Een bruid die weet hoe ze wil trouwen; een bruiloft in Rotterdam, met een heerlijk, kleurrijk thema: Grand hotel d’Amour. En met een achtergrond als styliste was dit tot in de puntjes uitgewerkt. Van de ijssculpturen tot aan de postzegels op de uitnodigingen. Aan elk detail was gedacht bij deze bruiloft aan het water en dat zie je terug.

En als je denkt dat hier alles mee gezegd hebt, heb je het mis. Deze bruiloft aan het water in Rotterdam, was vooral bijzonder door de ongelofelijk fijne sfeer, de emotionele ceremonie en het knallende feest.

Trouwen aan het water

Wanneer je aan het water bent, ontspan je vanzelf. Je schoenen gaan uit, de kinderen gaan spelen en mensen genieten van het uitzicht. Deze rust en ruimte, in een levendige stad als Rotterdam zou je niet snel verwachten.

Stap mee terug in de tijd, met deze zonnige bruiloft in Rotterdam. Geniet mee van de liefde, het enthousiasme en let op alle heerlijke details.

Ga je zelf trouwen en zoek je nog een fotograaf die op een kunstzinnige manier jullie bruiloft vast kan leggen? Bekijk de foto’s hieronder en als ze je aanspreken, neem dan contact op om mijn beschikbaarheid te checken

Reply...