Hi there! Ik ben Naomi van der Kraan. Als eerste natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving! Ontzettend leuk dat jullie een trouwfotograaf in Amsterdam zoeken en nog leuker dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Ik werk heel graag in Amsterdam en zou graag met jullie kijken of ik de fotograaf ben die bij jullie bruiloft past!

Je vertrouwt mij het vastleggen van je bruiloft toe en dan is het dus heel erg belangrijk dat je mijn werk, maar ook mij als persoon fijn vind. De mooiste trouwreportage maken we samen en dan is het dus heel belangrijk dat we dezelfde beelden voor ogen hebben en een goeie klik hebben.

Ik heb al op verschillende locaties in Amsterdam bruiloften gefotografeerd. Waaronder in het Conservatorium Hotel, Huize Frankendael, Amstelhotel en het Foam fotografie museum Amsterdam.

Ik wil je graag wat meer van mijn fotografie laten zien en vertellen over mijn stijl. Spreken de foto’s en de stijl je aan, neem dan vooral contact met me op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvende) kennismaking!