1 of 4

Bruidsfotograaf Spanje, Castell d’Emporda // Esther en Raul

 

Bruidsfotograaf Spanje Castle d'Emporda destination wedding Naomi van der Kraan00004.jpg

 

Als bruidsfotograaf is het een droom om een bruiloft te fotograferen in het buitenland. Een weekend lang aanwezig zijn op een bruiloft. Het van binnenuit beleven en vastleggen in een prachtige omgeving. Omdat ik een gezin heb en niet te veel wil reizen voor werk, doe ik er maximaal twee per jaar. Mocht je dit jaar in het buitenland gaan trouwen, ik heb nog plek! Laat het me dan vooral weten. Deze bruiloft was de eerste bruiloft van mijn seizoen in 2018.

Een bruidegom uit Mexico, ontmoette zijn Nederlandse bruid in Spanje. Ze verhuisden naar Duitsland en wonen momenteel in Nederland. Ze nodigden hun vrienden en familie uit op het prachtig mooie Castell d’Empordà om hun bruiloft mee te vieren. Ze vroegen Martin Coers, een fantastische trouwambtenaar, hun huwelijk te sluiten en de ceremonie te leiden. Esther en Raul zijn twee fantastisch mooie, gastvrije mensen. Geniet mee van een prachtige plek, mooie mensen en veel, heel veel liefde en geluk.

“ I just need you
and some sunsets “
~ Atticus Poetry ~

 

 

Leveranciers: Locatie: Hotel Castell d’Empordà // Dress: Laure de Sagazan // Trouwambtenaar: Martin Coers // Bloemen en catering door de locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *