1 of 4

Bruidsfotografie bruiloft Chateau de Presseux / trouwen in Belgie / Trouwen op een landgoed

 

Chateau de Presseux was altijd een van mijn favoriete locaties voor een bruiloft in Belgie. Een prachtig landhuis met authentieke details, het mooiste licht in een groene omgeving. Helemaal af te huren voor jou en je gasten alleen. Helaas is de locatie het afgelopen jaar afgebrand en zijn ze nu druk bezig met de renovatie.
Gelukkig zijn er soortgelijke locaties waar je voor kunt kiezen als je wilt trouwen in Belgie, zoals
Ferme du Père Louis en Domein Wolvenbos. Of als je wilt trouwen op een landgoed met wijngaard, kijk dan in Nederland eens bij Heerstaayen of de Winselerhof.

“We waren op zoek naar iemand die ons bijzondere weekend in kunstwerken kon vertalen. Dat vonden we bij jou!”

“Waar te beginnen als je iedere dag nog zo intens kunt nagenieten. Naomi fotografeert als kunstenaar. Ze is een artiest. Ze speelt met de locatie, de mensen en het licht in de meest pure vorm. De foto’s vertellen het verhaal van ons droomweekend. Niet het verhaal zoals in het programma te lezen was, maar het complete weekend. Naomi zorgde ervoor dat ze constant ‘in het moment’ was, ze stapte precies in die bijzondere momenten die ons weekend onvergetelijk hebben gemaakt. Ze was relaxed en echt één van ons; als gast tussen onze beste vrienden en familie.” – Joanna en Michel

De prachtige woorden van Joanna en Michel maken me elke keer weer intens blij. Wat waren we een fantastische match. Hun bruiloft, in dat prachtige landhuis, samen met hun vrienden en familie. Een programma vol met fijne maaltijden, feestjes, speeches en heel veel enthousiasme en liefde. Geniet mee!


 

“Houd je van klassiek, artistiek en vind je het belangrijk om warmte in jouw foto’s terug te zien? Dan hoef je echt niet langer verder te zoeken :)” – Joanna en Michel.

Voor 2021 heb ik nog plek voor bruiloften! Mocht je dus gaan trouwen en een fotograaf zoeken, let me know!

Leveranciers: Locatie: Chatteau de Presseux, Bruidspaar: Joanna en Michel, Ringen: Van Dooren Diamonds, Bloemen: Jennifer Laarman, Jurk: Van Os bruidsmode, Make-up: The wedding chapter, Schoenen: Jimmy Choo,

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *