1 of 4

Loveshoot in de Drunense duinen // Jowan en Caroline

Een paar weken terug ben ik met Jowan en Caroline voor een loveshoot in de Drunense duinen geweest. Een prachtige omgeving, een prachtig stel en heerlijk weer!
Jowan en Caroline gaan dit jaar trouwen en ik mag daarbij zijn als fotograaf. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dol ben op romantiek en passie en dat ik hou van foto’s waar de liefde vanaf knalt. Tijdens een shoot wil ik graag de chemie tussen mensen vastleggen en bij hen was de chemie overduidelijk aanwezig. Wat een prachtige mensen: liefdevol naar iedereen om hen heen, stralend en dol op elkaar. Sommige mensen weten je ontroeren; Jowan en Caroline hebben mij ontroerd met hun sprankelende en pure liefde. Ik hoop dat je naar deze foto’s kijkt en je hart laat raken.

Caroline: Omdat wij Naomi als trouwfotograaf geboekt hebben voor onze bruiloft in Mei, gingen wij naar een super toffe locatie in de Drunense Duinen voor een love shoot. Eenmaal aangekomen op de locatie hadden wij er meteen zin in! Wat een prachtige natuur! De mist die nog als een dikke deken over de aarde lag zorgde voor een sprookjesachtig effect. Al na een klein stukje lopen vond Naomi een prachtige plek om een paar foto’s te schieten. Wij waren totaal niet gewend om een fotoshoot te doen, maar Naomi zorgde ervoor dat wij ons ontzettend snel op ons gemak voelden. Terwijl Naomi kleine opdrachtjes aan ons gaf, genoten wij van de natuur, van elkaar, en hadden wij bijna niet door dat er foto’s van ons gemaakt werden. Het was voor ons heel fijn dat Naomi aan de ene kant korte en duidelijke aanwijzingen gaf, maar ons aan de andere kant helemaal onszelf en verliefd liet zijn! Daarnaast vonden wij het heel fijn dat Naomi ons door deze shoot goed heeft leren kennen. Daardoor herkennen wij onszelf helemaal terug in deze foto’s. Naomi, wat ben jij een ontzettend lief en relaxed persoon. Wij zijn enorm blij met jou als onze trouwfotograaf, je bent een kunstenares. Wauw!

loveshoot in de drunense duinen  KF2_2332 loveshoot in de drunense duinenloveshoot in de drunense duinen loveshoot in de drunense duinen loveshoot in de drunense duinen  loveshoot in de drunense duinen KF2_2438 loveshoot in de drunense duinen loveshoot in de drunense duinen KF2_2558  loveshoot drunense duinenKF2_2536 KF2_2521 KF2_2613 KF2_2888KF2_2669 KF1_9764 KF1_9987  KF1_9713 KF1_9726KF1_9934  KF2_2866 KF2_2965     KF2_2472KF2_2932

Because

I could watch you

for a single

minute

and found

a thousand things

that i love

about you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *