1 of 4

Huwelijksfotograaf Antwerpen, Golfclub Witbos // Patricia en Dieter

  

Naomi van der Kraan huwelijksfotograaf Belgie Antwerpen.jpg

 

Eindelijk, tijd voor mijn eerste bruiloft van 2018. Niet de eerste bruiloft die ik gefotografeerd heb, want ik heb er inmiddels al 17 gehad dit jaar, maar de eerste die ik blog. Ik loop hopeloos achter met bloggen, door alle drukte van het trouwseizoen en alle mooie reisjes die ik dit jaar gehad heb. Maar ik ben er weer en ik hoop de komende periode een paar pareltjes met jullie te delen! 

Deze als eerste. Als huwelijksfotograaf woon ik vlakbij Antwerpen en kom ik graag bij onze zuiderburen. Een jaar geleden benaderden Dieter (architect) en Patricia (interieur stylist en fotograaf) mij om hun bruiloft vast te leggen. Twee fantastische, creatieve mensen met een goeie smaak en een fantastisch plan! Zij huurden Golfclub Witbos af, een kale vliegtuighangar en hebben de aankleding volledig zelf bedacht en gemaakt! En, zoals de foto’s laten zien: het plaatje klopte. Prachtige kleuren, symmetrie, een zelfgebouwde bar, veel marmer en schitterende bloemen. 

En uiteraard was deze dag niet alleen fantastisch hierom, maar vooral omdat Dieter en Patricia twee ongelofelijk lieve, gastvrije mensen zijn. Dol op elkaar, dol op de mensen om hen heen en dol op het leven. Een feest van liefde. 

Geniet mee. En voor alle aanstaande bruidsparen: een flinke bak met inspiratie!  

When I first saw you
it took every ounce of me
not to kiss you

When I first heard you laugh
it took every ounce of me
not to marry you

And when I met your soul
it took every ounce of me

~ Atticus ~

 

Stylist/art director: Patricia Goijens | Bruidspaar: Dieter en Patricia | Locatie: Golfclub Witbos | Costum made earrings: Melanie van Dooren | MUAH: Sabine Peeters | Jurk: Love Sweet Etc. / Delphine Manivet / Charlie Brear | Schoenen bruid: Jimmy Choo | Bloemen: Chris van Sweevelt | Huur styling: Jacaranda sfeercreaties | Ceremoniespreker: SOM | Ceremoniemeester: Tabloo Margot | Pak: Cafe Costume | Cocktails: Belroy’s bijou | Second shooter: Willianne Treurniet

 

  1. Jose Vanoeveren says:

    Great Couple, great photograps, great tune up === Congrats ³

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *