Jij op je allermooist. Een boudoir fotoshoot in z’n puurste vorm. Een stap op jouw weg in zelfliefde. Je verdient dit!

Een boudoir fotoshoot op locatie of bij jou thuis gemaakt. Zonder poespas: oprecht en echt. Artistieke fotografie om jou als vrouw te eren en jouw kracht, sensualiteit en schoonheid vast te leggen.

Harriet

Noami maakt niet alleen prachtige plaatjes, ze maakt kunst! Artistieke beelden waarin vrouwelijkheid en sensualiteit prachtig worden vastgelegd. Zij zorgt voor ontspanning, heeft oog voor detail, speelt met het licht en de omgeving en is creatief. Ze begeleide mij stap voor stap door dit proces door wederzijdse kwetsbaarheid en mens-zijn, volledige gelijkwaardigheid en liefdevolle leiding.Naomi is een vrouw die de intensiteit van het leven toestaat, omarmt en de ervaring uitdraagt en deelt en juist daar zit ook haar kracht als fotografe. Naomi: Mooie vrouw, vakvrouw; ik ben je dankbaar ❤️

Nadine

Ik wilde mijn eerste zwangerschap op beeld vastleggen op een niet alledaagse manier, maar puur, uniek en artistiek. Een mooie herinnering voor later. Je bent een fijn persoon, je bent professioneel, weet wat je doet en hebt oog voor detail. Je weet als geen ander hoe je iemand op zijn gemak moet stellen en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Ik voelde me op mijn gemak, krachtig en mooi! Hoe bijzonder is het om foto's te hebben van jezelf in je meest pure vorm! Krachtig en artistiek, met mooi gebruik van licht, een waar kunstwerk voor aan de muur!

Mooie woorden

De boudoir fotoshoot vindt (als dat kan) bij jou thuis plaats. De plek waar jij je het meest op je gemak voelt en een achtergrond die past bij wie jij bent als persoon. Mijn werk als boudoir fotograaf kenmerkt zich door een subtiele sensualiteit en artistieke insteek. Het wijkt af van de standaard boudoirfotografie, is wat meer verhullend en wordt vaak omschreven als mysterieus en krachtig. Het allerbelangrijkste is dat je niks hoeft te doen waarbij je je oncomfortabel voelt. De shoot

Na de shoot

Na de boudoir fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s en maak ik een ruime selectie, die ik stuk voor stuk met zorg nabewerk. Binnen 2 weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij op kantoor langs om voor het eerst jouw foto’s te bekijken! Vervolgens kies jij je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen en ga ik voor je aan de slag. Van begin tot einde zal ik je begeleiden, zodat je zeker weet dat je met de mooiste producten en een warm gevoel, deze ervaring zult afsluiten.


Na de boudoir fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s en maak ik een ruime selectie, die ik stuk voor stuk met zorg nabewerk. Binnen 2 weken zijn de foto’s klaar en kom je bij mij op kantoor langs om voor het eerst jouw foto’s te bekijken! Vervolgens kies jij je favorieten en in welke vorm je ze wil ontvangen en ga ik voor je aan de slag. Van begin tot einde zal ik je begeleiden en houden we contact, zodat je zeker weet dat je met de mooiste producten en een warm gevoel, deze ervaring zult afsluiten.

Ik hoop dat je na het lezen van mijn werkwijze de vragen: 'Wat is boudoir fotografie?' en 'Hoe werkt boudoir fotografie?' Zijn beantwoord. Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan leg ik je graag meer uit! Vul het contactformulier in voor meer informatie. Of kijk bij de FAQ.Je vraag je misschien af: wat is boudoir fotografie? Dat leg ik je graag uit! Voordat de boudoir fotoshoot plaatsvindt, maken we kennis met elkaar via Skype of in real life. Ik ga jou coachen in het vormgeven van een boudoir fotoshoot die perfect bij jou past. Zo kun je alvast visualiseren hoe de shoot gaat zijn, ben je goed voorbereid en kun je er het maximale uit de boudoir fotoshoot halen. Omdat je mij dan al een keer gezien hebt, is het shooten zelf al een stuk minder spannend. 
Vooraf

Hoe werkt het?


Ik hoop dat na het lezen van mijn werkwijze de vragen: 'Wat is boudoir fotografie?' en 'Hoe werkt boudoir fotografie?'  zijn beantwoord. Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan leg ik je graag meer uit. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Of kijk bij de FAQ.
Onbeantwoorde vragen over  boudoir fotoshoots?


Milien

Jouw mysterieuze manier van fotograferen sprak me heel erg aan en ik ben erg blij dat ik de shoot heb gedaan. Zeker nu ik zwanger ben. Ik voelde me erg op mijn gemak bij jou en dat is niet makkelijk als je volledig naakt bent.Wat ik ook heel fijn vond, was dat we eerst hadden gekletst voordat we aan de slag gingen. Dat maakte de fotoshoot niet ongemakkelijk. 

Justine

“Na de shoot heb ik een besef van mezelf, dat ik tevreden mag zijn over mezelf en niet altijd hoef te twijfelen. En dankjewel voor de aftersales en hulp bij het zoeken van het juiste product, dat vond ik heel fijn!” 

Mooie woorden

“The artistic sessions”

Shooten op locatie is fantastisch! Een mooie plek vinden om kunst te creëren. Qua creativiteit, een samenspel met de omgeving, verder gaan dan dat je in je eigen huis zou kunnen. Het vergt moed en lef om op locatie te shooten, maar levert tegelijkertijd mooie, unieke beelden op. 

Omdat shooten op locatie spannend en kostbaar is, huur ik 4 keer per jaar een locatie helemaal af. Op die manier is de kans dat we andere mensen tegenkomen nihil en zijn we vrij om het werk te maken wat we willen. Ook neem ik de kosten voor de locatiehuur voor mijn rekening, door een aantal shoots achter elkaar te doen.  

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de volgende Artistic Session? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse updates om als eerste op de hoogte te zijn en zeker te weten dat er voor jou nog een plekje is op het volgende moment.

kijk snel voor meer informatie ⟶

Deze shoot heeft mij in een moeilijke periode waarin ik mijzelf ff kwijt was geholpen dichter bij mijzelf te komen. Ik heb iets overwonnen bij mijzelf en ik heb het echt voor mijzelf gedaan. Dus als je zo kampt met onzekerheid of iets, doen! Want Naomi weet iets bij je vast te leggen wat je zelf niet goed ziet!

Fay

“I can’t express how thankful and full of energy I was after you left. I think I kept smiling for a good hour, thinking of how amazing and easy it felt standing in front of a camera with you behind it. Thank you so much for making it so effortless and truly loved our time together.” 

clara

Mooie woorden

Investering

Vertel me wat jouw wensen en ideeën zijn en samen ontwerpen we de perfect passende boudoir fotoshoot. Ik werk altijd op basis van prints, omdat ik geloof dat foto’s pas echt waarde hebben als ze afgedrukt zijn. Vooraf aan de shoot betaal je een sessieprijs van €350. Na de shoot bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en welke producten je koopt (en hoeveel geld je dus besteedt). Wil je meer informatie over de investeringen in mijn boudoir fotoshoots of hoe ik werk als boudoir fotograaf?
Neem dan vrijblijvend contact met me op via de onderstaande button. Ik spreek je snel!  

 “When you make prints you deepen your relationship with your images.” 

– John Paul Caponigro

Awards & Publications

De relatie met ons lichaam is een hele bijzondere. We ervaren hem dagelijks. Wanneer we kippenvel krijgen of een warme gloed van geluk. We kunnen intens van ons lijf houden en we kunnen er soms heel negatief over praten. In welke fase jij ook bent met jouw lichaam, ieder lichaam verdient het om geëerd te worden. Om bij stil te staan. Omdat in iedere (levens)fase waarin je staat, je lichaam wat verteld over jou. Wie je bent, waar je voor staat. Wat je hebt meegemaakt of wat er binnenkort op je afkomt. Samen zetten we de tijd stil. Creëeren we. Boudoir fotografie is meer dan een portret shoot. Het is een beleving. Een moment dat we samen de tijd stil zetten en kunst gaan maken. Kunst die je een plek in je huis kunt geven, om elke keer weer herinnerd te worden aan dit mooie moment. Maak jouw boudoir fotoshoot tastbaar met unieke producten

Elke boudoir fotoshoot en elke product begint met een kennismaking

De relatie met ons lichaam is een hele bijzondere. We ervaren hem dagelijks. Wanneer we kippenvel krijgen of een warme gloed van geluk. We kunnen intens van ons lijf houden en we kunnen er soms heel negatief over praten. En daar wil ik als boudoir fotograaf verandering in brengen.
 
 

In welke fase jij ook bent met jouw lichaam, ieder lichaam verdient het om geëerd te worden. Om bij stil te staan. Omdat in iedere (levens)fase waarin je staat, je lichaam wat verteld over jou. Wie je bent, waar je voor staat. Wat je hebt meegemaakt of wat er binnenkort op je afkomt. Dat komt helemaal samen in mijn boudoir fotoshoots.

Samen zetten we de tijd stil. Creëeren we. Boudoir fotoshoots zijn meer dan een portret shoot. Het is een beleving. Een boudoir fotoshoot is een moment waarop we samen de tijd stil zetten en kunst gaan maken. Kunst die je een plek in je huis kunt geven, om elke keer weer herinnerd te worden aan deze mooie boudoir fotoshoot.Elke shoot en elke product begint
met een kennismaking

Wie ben jij?

Wie ben ik?

Ik ben Naomi, 39 jaar oud, inmiddels 12 jaar professional in fotografie en boudoir fotoshoots. Ik ben al mijn leven lang dol op fotograferen. Vroeger zat ik dagenlang op zolder, door oude albums te bladeren en kon ik mezelf daarin volledig verliezen. Ik heb 10 jaar lang als hulpverlener gewerkt en in die periode leerde ik dat je door je aanwezigheid en positiviteit, anderen kunt helpen en empoweren. 

Ik geniet er intens van dat die twee belangrijke dingen uit mijn leven samenkomen in het werk als boudoir fotograaf.Je bent een vrouw van boven de 18 jaar. Verliefd, verloofd, getrouwd, single of zwanger. Elke fase van jouw leven verdiend het om vastgelegd te worden in een boudoir fotoshoot.

Heb je interesse, neem vooral even vrijblijvend contact op! In de media

Voor de podcast van Fotografiebeginner.nl heb ik een superleuk gesprek gehad over boudoir fotoshoots! 

Recente Intimate Portraits verhalen

read more ⟶

Een unieke, artistieke ervaring. Shooten op locatie is fantastisch! Een mooie plek vinden om kunst te creëren. Qua creativiteit, een samenspel met de omgeving, verder gaan dan dat je in je eigen huis zou kunnen. Het vergt moed en lef om op locatie te shooten, maar levert tegelijkertijd mooie, unieke beelden op. Klik hier voor […]

Artistieke couple boudoir fotoshoot
read more ⟶

Steeds meer koppels zijn op zoek naar unieke manieren om hun liefde en intimiteit vast te leggen, ver weg van de traditionele fotoshoots. Niet meer geposeerd in het park, maar op een unieke manier.

Nadine

Ik wilde een bijzondere periode (mijn zwangerschap) graag op een artistieke, intieme manier vastgelegd hebben. Ik boekte Naomi vanwege de fijne vibe die ze heeft op Instagram, haar christelijke identiteit en de prachtige foto’s. De shoot was een heel gezellig, ontspannen, intiem moment, waarin ik me heel veilig en heel mooi voelde. Ik ben blij met het vernieuwde zelfvertrouwen, de prachtige foto’s (echte kunstwerkjes!) en bewust stilstaan bij een bijzondere periode in mijn leven. Dank je wel voor de mooie momenten en prachtige foto’s en producten!

Nathalie

Ik zou anderen zeker aanraden om een boudoirshoot te doen, omdat het shooten zelf een hele leuke ervaring is en het helend werkt om jezelf mooi en vrouwelijk afgebeeld te zien. Ik moest lachen om jouw vraag of er een lepeltje in het bakkie zwart kon. Tijdens de shoot voelde ik me heel ontspannen en vond het door jouw manier van werken en omgaan met mij totaal niet spannend om in lingerie en naakt te zijn. Je liet tussendoor regelmatig de geschoten foto's zien die zonder bewerking al zó mooi waren! Dit zorgde ervoor dat ik veel zelfvertrouwen voelde bij het shooten.

Mooie woorden

FAQ

Waar vind de boudoir fotoshoot plaats?

Een boudoir fotoshoot is in principe altijd bij jou thuis. Het is de plek waar jij je het meest op je gemak voelt. Ik kom graag bij jou op bezoek. Het allerbelangrijkste van een intieme shoot als een boudoir fotoshoot is dat je je op je gemak voelt.  


Wat voor lingerie en kleding moet ik aan? 

Zoals je aan mijn foto’s op deze website kunt zien, gaat de boudoir fotoshoot mij niet om de lingerie, maar om jou als vrouw. Kies voor de boudoir fotoshoot simpele basissetjes in 1 kleur, het liefst donker. Mooi kant is altijd goed! 1 of 2 setjes is voldoende.  


Hoe lang duurt een boudoir fotoshoot? 

Voor een boudoir fotoshoot trekken we ongeveer 2 uur uit, maar we gaan niet meteen foto’s maken, want ik vind het heel belangrijk om je eerst te leren kennen. De basis moet een vertrouwelijke relatie zijn en die heb je niet in 5 minuten. We kletsen dus eerst over wie je bent, wie ik ben, hoe je in het leven staat. Ook bespreken we je wensen voor de shoot, de dingen waar je blij van wordt en waar je trots op bent. 


Moet ik speciale make-up op of naar de kapper voor de boudoir fotoshoot?

Nee en nee :). Wees vooral helemaal jezelf! Jij bent prachtig en hebt geen extra laagje nodig om dat ‘beter’ te maken. Mijn werk als boudoir fotograaf kenmerkt zich  als puur en oprecht. Samen zoeken we naar de manier om jou op je allermooist vast te leggen. Door de juiste poses en bijzonder lichtgebruik, maken we de foto’s bijzonder en artistiek. Doe de make-up op waar je je het prettigst bij voelt en je haar mag los.
Waar kan ik je boeken als boudoir fotograaf? 

Vul het contactformulier in op deze pagina en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Geef vast zoveel mogelijk informatie, zodat ik mij goed kan voorbereiden op onze kennismaking.

 


Mijn vraag is nog niet beantwoord, waar kan ik deze stellen?

Voel je vrij om mij te bellen als je vraag nog niet beantwoord is. Mijn nummer is +31648768246. Je kunt ook een e-mail sturen naar hello@naomivanderkraan.com of vul het contactformulier in.


Superleuk dat je interesse hebt in een boudoir fotoshoot. Ik stuur je graag  meer informatie. Vul het contactformulier in en dan ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

In case you’re interested in some English information, feel free to contact me and I will send you an English brochure with all the information in it! 

Je kunt het formulier hieronder invullen, mij bellen of appen op +316 4876 8246 of mail naar hello@naomivanderkraan.com


@intimateportraits_naomi