1 of 4

2016

Het jaar 2016 is voorbij en 2017 is alweer twee dagen oud. De gezelligste, meest feestelijke en knusse week van het jaar is achter de rug. Kerst, oud en nieuw en in mijn geval: mijn verjaardag. Helaas eindigde 2016 voor mij  met een buikgriep en bracht ik oudejaarsavond in bed door. Het voordeel is wel dat ik nog nooit zo uitgerust aan het nieuwe jaar ben begonnen!
Het was voor mij een intensief, mooi en ontzettend leerzaam jaar. Een kleine opsomming.

 • Nadat ik in november 2015 mijn baan had opgezegd, was 2016 mijn eerste fulltime jaar als fotograaf was
 • Ik mocht dit jaar 30 bruiloften fotograferen
 • Begin van het jaar ben ik gestart met boudoirfotografie en heb ik ontdekt dat het ontzettend mooi is om te doen. Vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn!
 • Mijn eerste awards gewonnen bij de Masters of Dutch Wedding Photography. Iets wat niet per definitie mijn doel is, maar wel een ontzettende leuke waardering van mijn werk.
 • Publicaties op verschillende websites
 • Ik heb een onwijs toffe conferentie in Rome bezocht: Way up North en daar weer mooie, nieuwe contacten gelegd.
 • Ik ben gestart met mentoring!!!

Daarnaast heb ik ontzettend mooie en bijzondere vriendschappen opgebouwd met collega-fotografen! In een beroep wat emotioneel best intensief is, is het heel fijn om collega’s te hebben met wie je kunt sparren, kletsen en je leven delen. Dank jullie wel!!

En uiteindelijk ben ik vooral ontzettend blij met mijn klanten. Mijn bruidsparen, die mij zo ontzettend dichtbij lieten komen op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Ik voel me altijd weer vereerd om een van de gasten te zijn en intens mee te leven op een bruiloft. Dit jaar heb ik weer meer ontdekt hoe belangrijk het voor mij is om vanuit dit contact en deze emotie te fotograferen. Om met elkaar de mooiste, meest unieke foto’s te maken die een leven lang meegaan. Foto’s die je voelt.
De vrouwen die bij mij een boudoirshoot hebben gedaan. Ik ben trots op jullie. Dat je je zo kwetsbaar op durfde te stellen! Dankjewel daarvoor!
De stellen die bij mij kwamen voor een loveshoot. De liefde vastleggen is wat ik doe en wat ik wil blijven doen. Intens, passioneel en up close.

Voor 2017 staan er alweer mooie dingen in de agenda. Van mooie shoots, tot hele bijzondere workshops. Ook zal ik ergens half Januari een ontzettend tof nieuwtje vertellen, wat ik helaas nu nog niet kan delen, maar stay tuned!! Op mijn Facebookpagina is het wat stil de laatste tijd, maar zeker komen daar alle leuke feitjes en nieuwtjes binnenkort online!
Ik heb al ontzettend mooie bruiloften geboekt voor dit jaar, maar de agenda is nog niet vol. Dus, ga jij trouwen en is jouw bruiloft uniek en intiem? Ik ben er graag bij! Via deze pagina kun je contact opnemen.

Bij deze nog mijn favorieten van het afgelopen jaar. Enjoy! Hope to meet you this year!

kf1_9818 kf2_6832 751_2411KnowMe fotografie Bruiloft Rosanne en Joost KF1_6561home session boudoir fotografie knowme-fotografie-bruiloft-naomi-en-kevin-070 23-april-2016-43 bruidsfotografie-rotterdam-zweedse-tuin-067 23-april-2016-15 home session knowme-fotografie-bruiloft-rosanne-en-joost-kf1_6103750_5517 KF2_5614 loveshoot veluwe Bruidsfotografie landgoed ulvenhart knowmefotografie-bruiloft-pieternel-en-henk-107boudoir fotografieBruidsfotografie landgoed ulvenhart KF1_6680  bruidsfotografie villa augustus limonaia loveshoot strand bruidsfotografie amerongen trouwen op landgoed amerongen fotograaf boudoir trouwfotograaf emotiekf1_8869

 

 

 1. Ehab Habbaba says:

  wat een geslaagd jaar! Je foto’s zijn zo puur! Ik geniet elke keer van elke foto die je post! Keep inspiring ook in 2017!

 2. Victor says:

  So, so beautiful! Fantastic

 3. Beautiful photographs. Good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *