1 of 4

Portretshoot Papendrecht // Rozemarijn

Zomer! Vandaag was het even wat minder, maar vanaf morgen kunnen we er weer volop van genieten. Ik leef helemaal op. De zon, de warmte, de geluiden, de geuren. Ik hou van de zomer. Ik hou van de heerlijke, lange, lome zomeravonden. Het liefst zit ik dan met een heerlijk wijntje in de tuin of op een terras en heb ik een goed gesprek. Van mij mag de zomer nog heel lang duren!
Behalve dat de zomeravonden heerlijk zijn om buiten te zijn in verband met de heerlijke temperatuur, is het licht ook vaak fantastisch! Samen met Rozemarijn ben ik op pad gegaan om in dat prachtige licht foto’s te maken. Het resultaat zie je hieronder!

Lieve Roos, onwijs bedankt voor de heerlijke avond! Wat ben je prachtig!

Portretshoot Papendrecht 1 Portretshoot Papendrecht 2 Portretshoot Papendrecht 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *