1 of 4

Rangefinder 30 Rising Stars of 2017

  

RF_30RisingStars_Badge_Transparent.png

 

Met ongelofelijk veel dankbaarheid, een klein beetje ongeloof, maar vooral ontzettend veel blijdschap mag ik het eindelijk bekend maken. Ik ben één van Rangefinder’s 30 Rising Stars 2017. 

Een paar maanden geleden kreeg ik een mail van Rangefinder, hét internationale tijdschrift voor trouw-en portretfotografie. Daarin stond dat ik genomineerd was voor de 30 Rising Stars. Alleen deze nominatie was al een ontzettend grote eer! 

Elke jaar zoekt Rangefinder tweehonderd bruidsfotografen die maximaal vijf jaar fulltime werkzaam zijn als bruidsfotograaf, een sterk portfolio hebben en op een of andere manier eruit springen in de internationale bruidsfotografiemarkt. Uit die tweehonderd fotografen, die een selectie moeten sturen van hun werk, worden dertig winnaars gekozen: the 30 Rising stars. 
Toen ik een paar weken terug de mail ontving waarin stond dat ik bij de uiteindelijke 30 geselecteerde winnaars zat, kon ik niet anders dan deze e-mail 100 keer opnieuw lezen. Iets wat ik overigens de dag erna ook meteen als eerste deed: checken of die mail wel echt was. 

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik mijn eerste camera kocht. Zonder enige ambitie om fotograaf te worden, begon ik met fotograferen. Dat het uit zou groeien tot een fulltime baan in de bruidsfotografie had ik nooit verwacht en voelt als een droom.  

Elke dag besef ik weer hoe gezegend ik ben dat ik deze kans heb gekregen. Elke dag streef ik ernaar het beste uit mezelf te halen. Unieke, artistieke en betekenisvolle documenten maken voor mijn bruidsparen. 
Ik werk hard, ik faal, ik slaag, ik lach, ik huil, ik ploeter, maar vooral: ik geniet: van elk bruidspaar wat naar mij toekomt om mij deze ontzettend belangrijke taak toe te vertrouwen; van de ontzettend mooie vriendschappen die ik heb opgebouwd met collega-fotografen in Nederland en daarbuiten en van de mooie plekken waar ik kom en momenten die ik meemaak. 

Hieronder mijn selectie die ik heb ingestuurd, met veel dank aan mijn lieve, dierbare bruidsparen. 
Gefeliciteerd aan alle andere winnaars en uiteraard ook de genomineerden! Om ook de portfolio’s van de andere, fantastisch getalenteerde winnaars te zien, ga naar de Rangefinder website. 

Rangefinder presents the 30 Rising Stars of 2017.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *