1 of 4

Bruiloft Oude Hortus // Niels en Ingeborg

Een kleine tekst om je voor te bereiden op een serie foto’s met heel veel liefde, prachtige mensen, toffe locaties en een uitgebreide styling. Een bruiloft waar ik met een dikke glimlach op terug kijk en waar ik uren gedaan heb over het selecteren van een selectie voor deze blog, omdat er zoveel moois was om te laten zien.
Niels en Ingeborg trouwden in September. Zij vierden hun bruiloft in de Oude Hortus in Utrecht. Wat een toffe locatie! Ik ken Ingeborg van mijn oude werk en was een jaar van te voren al geboekt door hen. Gedurende het jaar werd ik op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen, details en toffe feitjes. Afgelopen zomer had ik met hen een loveshoot, die je hier nog even kunt bekijken. Al met al heb ik heerlijk met hen toegeleefd naar de grote dag. Met zoveel voorbereidingen en aandacht voor alle details, is het altijd de kunst voor een bruid om dit los te kunnen laten op de trouwdag zelf. Toen ik die ochtend bij Ingeborg binnen stapte, zag ik meteen dat dit absoluut het geval was! Met alle vier haar zussen om zich heen en alle tijd voor haar en make-up, zat ze onwijs relaxed te wachten op alles wat ging komen. Ingeborg heeft het geluk dat haar zus een enorm goeie kapster is en zij dus heerlijk haar haar kon doen.

De hele dag was een feest. De shoot op een stoere locatie – de trouwceremonie en het ontspannen samenzijn op de Oude Hortus – de kerkdienst in een prachtig klein kerkje en als knallende afsluiter een feest op het sprookjesachtige Kasteel de Haar. Een dag waarover heel goed was nagedacht qua styling en dus prachtig was om te fotograferen, maar vooral een dag die een succes was door het verliefde bruidspaar en de prachtige mensen om hen heen.

Lieve Niels en Ing, wat was het een feestje om jullie trouwdag vast te leggen. Wat zijn jullie een prachtig bruidspaar: jullie laten elkaar stralen, vullen elkaar aan en (ook gezien de enorme hoeveelheid vrienden om jullie heen) zijn fantastisch gezelschap voor anderen. Ik wens jullie heel veel zegen toe in jullie verdere leven samen en hoop jullie snel weer te zien! Blijf elkaar adoreren zoals jullie nu doen, ik heb er alle vertrouwen in dat jullie een voorbeeld zijn voor anderen.

 

Topfotografe die haar geweldige talent om mensen op hun gemak te stellen zo weet in te zetten dat het prachtige,ontspannen foto’s oplevert! Een fotografe die echt het moment vastlegt zoals het is, dat je bij het zien van de foto weer precies hetzelfde gevoel hebt als toen. Een fotografe die zichzelf ook onzichtbaar maakt. Kijk verder gewoon naar haar foto’s, dan is er geen uitleg meer nodig! – Ingeborg

 

Bruiloft oude hortus 01Bruiloft oude hortus 12Bruiloft oude hortus 13Bruiloft oude hortus 19Bruiloft oude hortus 22Bruiloft oude hortus 24Bruiloft oude hortus 26Bruiloft oude hortus 30Bruiloft oude hortus 32Bruiloft oude hortus 36

 

Bruidspaar: Niels en Ingeborg // Fotograaf: KnowMe fotografie  // Videograaf: Blau Productions // Trouwlocatie: de Oude Hortus in Utrecht // Kapsel bruid, bruidegom en bruidsmeisjes: Salon Klein Geluk // Make-up bruid: Roos van der Hoeven // Kerk: Kerkje in Oud Zuilen // Feestlocatie: Het koetshuis van Kasteel de Haar // Taart: Kletskoek // Decoratie: veel diy, Weddingdeco.nl en alittlelovelycompany.nl // DJ: Koen van der Leer // Band: Cinco XL

 

Ga je ook trouwen, zoek je nog een trouwfotograaf en spreekt mijn stijl je aan? Neem dan snel contact met mij op, de agenda voor 2016 begint al aardig vol te lopen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *