1 of 4

Trouwen op een boerderij // Janine en Laurens

 

Trouwen op een boerderij 067.jpg

In het boerenlandschap van Groningen, waar de hectiek van het drukke stadsleven ver uit het zicht is en de tijd lijkt stil te staan. Waar de wereld vlak is en het uitzicht wijds. Middenin dat prachtige, rustige landschap staat een boerderij met een oude kapschuur. Onder die kapschuur begint het grote avontuur voor Janine en Laurens. Zij beloven elkaar liefde en trouw op een plek waar ze zich – als eigenaren van een eigen boerderij – thuis voelen.

Hun bruiloft is warm, liefdevol en intens. Tussen het gras, de hooibalen en de meest prachtige bloemen; onder toeziend oog van hun geliefde familie en vrienden; met een lach en een traan.

Wanneer ik ‘s morgens bij Janine ‘s arriveer en haar zie wachten op haar aanstaande man, weet ik dat deze dag een groot feest zal worden. Ze ziet er prachtig uit, in haar jurk met een prachtig kanten lijfje en een bloemenkrans in haar lange blonde haar. Een tikkeltje nerveus, maar vooral uitkijkend naar wat komen gaat. Wanneer zij en Laurens elkaar voor het eerst zien, verdwijnen de zenuwen en kunnen ze niet anders dan genieten. Zelden heb ik mensen gezien die zo in elkaar op kunnen gaan en zo stralend hun trouwdag beleven.

 

“I love you without knowing how,

or when, or from where.

I love you simply, without problems or pride:

I love you in this way because I do not know any other way of loving but this,

in which there is no I or you,

so intimate that your hand upon my chest is my hand,

so intimate that when I fall asleep your eyes close.”

– Pablo Neruda –

 

Jurk: Pronovias bij Bruidspaleis Den Haag // MUAH: Salon Empress // Pak: Felix Reuben // Catering: Catering Noord // Locatie: particulier eigendom // Bloemen: Looster Houkje bloemen en cadeaus // Kerk: St Vituskerk Winschoten // Videograaf: Thomas Roos

 

  1. Thomas says:

    Super mooi! Sprookje!

  2. Annemarie Grielis says:

    Prachtige foto’s waarin de liefde en sfeer te zien is.

  3. Heel goed gedaan! Superfijne sfeer, komt echt over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *