1 of 4

Boudoirfotografie // artistiek, puur en intiem

boudoirfotografie

Momenteel zit ik midden in het trouwseizoen en hoop ik snel een mooie bruiloft met jullie te delen via deze blog. Maar eerst wil ik dit met jullie delen. Iets over boudoirfotografie en waarom ik het doe.

Het heeft mijn hart, boudoirfotografie. Waarom? Omdat vrouwen mooi zijn.
Een vrouw is krachtig en kwetsbaar, sensueel en puur. Dat is ook hoe ik haar vast wil leggen.

Toen de trend van boudoirfotografie vanuit Amerika kwam overwaaien naar Nederland, zag ik veel fotografen die dit oppakten. Met veel make-up, op hakken, perfecte kapsels en prachtige lingerie. Voor mijn gevoel deed dit erg tekort aan de pure schoonheid van een vrouw. Alsof haar ziel verstopt wordt onder een masker.
Omdat ik graag recht wilde doen aan de schoonheid van een vrouw, ben ik de wereld van de boudoirfotografie ingestapt en heb ik inmiddels al heel wat shoots gedaan. Met vrouwen zoals jij en ik, in hun eigen woning, zonder poespas. Ik neem de tijd, wil je leren kennen en ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Het is kwetsbaar om zo op de foto te gaan.

De foto’s die je hieronder ziet zijn gemaakt bij vrouwen thuis, daar waar ze het meest op hun gemak zijn. Waar ze zichzelf kunnen en durven te zijn. Een shoot is een beleving die je weer doet beseffen hoe mooi je bent.
Het is mijn manier om op een artistieke manier in beeld te brengen wie je bent. Voor jezelf of misschien voor je partner.

i will tell you this

again and again;

you are enough

you are so incredibly

enough

Heb je interesse in een boudoirshoot (of om er een kado te doen) en wil je meer informatie? Laat het me weten via info@knowmefotografie.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *