1 of 4

Bruidsfotograaf Antwerpen, Sint-Carolus Borromeuskerk // Julie en Gil

 

Bruidsfotograaf Antwerpen

 

Bloggen en misschien nog wel specifieker: taal. Ik heb talenten, maar schrijven is er daar toch niet een van. Ik vind woorden moeilijk. Misschien ben ik daarom zo goed met beeld.
Bloggen op een website is al helemaal een lastig verhaal. Ik had namelijk voor Google allang het woord ‘bruidsfotograaf’ en ‘Antwerpen’ moeten noemen, maar dat doe ik nu dus 2 zinnen te laat. Mijn klanten zijn gelukkig wel goed met woorden. En Julie en Gil hebben mij een ontzettend mooie review gestuurd. Daarom laat ik in deze blog liever hen vooral aan het woord.

Bruidsfotograaf Antwerpen

Julie en Gil trouwden in Antwerpen, een van mijn favoriete steden om een bruiloft te hebben. Het is ongeveer om de hoek bij mij, maar als ik er ben, voelt het alsof ik ver van huis ben. De bruiloft was mooi, oprecht, intiem en vol muziek en dans. Julie vertelde mij dat ze als klein meisje altijd voorbij Le Chapeau in Antwerpen liep en droomde van zo’n mooie bruidsjurk.

Julie en Gil aan het woord.

“We werden getrokken door je donkere stijl, je pure foto’s je atypische stijl van bruidsfotografie en we krijgen enorm veel complimenten met onze foto’s! Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Toen we onze photo shoot moesten doen waren we best wel zenuwachtig. Je gaf echter een super begeleiding tijdens dit intieme moment!

Tijdens het feest gaf je aan dat het tijd was voor de familie foto’s. Op het moment kon het ons niet echt schelen, maar je benadrukte hoe belangrijk dit is. En wat had je gelijk! Achteraf gezien hadden we misschien zelfs meer van deze foto’s willen hebben, maar op het moment zelf denk je daar natuurlijk allemaal niet aan. 
We vonden het super leuk om te zien dat je je echt mengde tussen onze gasten en zo dus ook echt een gast was voor ons! Het voelde geruststellend dat je ons mee kon begeleiden tijdens de dag want er komt zo veel op je af. Bovendien hadden we echt het gevoel dat je die dag eerder een goede vriendin van ons was dan een afstandelijke persoon die daar gewoon zijn job moest doen.”

 

Spreken de beelden en stijl je aan?
Lees dan hier meer informatie over mijn bruidsfotografie of ga naar mijn contactpagina en vul het formulier in.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 


 

Leveranciers: Kerk: Sint Carolus Borromeus Feestlocatie: Maydoncken, Nijlen // Jurk: Le Chapeau, Antwerpen Rara Avis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *