Bruidsfotograaf voor artistieke en romantische bruidsfotografie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Services2.png

Capture the light

Intiem, uniek, artistiek, spelen met licht en echte momenten. Zomaar wat eigenschappen die klanten aangeven als ik ze vraag wat hen aanspreekt aan mijn foto’s.

Oordeel zelf of ze gelijk hebben:

Services1.jpg
 
 
 
 

“Door de warme kleuren, vastgelegde emoties en oog voor detail heeft Naomi de mooie herinnering aan onze trouwdag op geen betere manier kunnen vastleggen.”

Janine & Laurens, Groningen, 2017

 
 
 
Services3.jpg
 
 
Services5.png

From start to finish

Jullie trouwalbum is een schat voor de familie. Het album wat je er eens in de zoveel tijd bij pakt, om te kunnen bekijken, om jullie dag opnieuw te beleven. Maar het is ook het album wat generaties mee gaat en waar mensen nog tientallen jaren naar zullen kijken.

Een album wat zijn kwaliteit behoudt is dus ontzettend belangrijk. Een mooi fine-art album is daarom altijd het eindproduct van mijn fotografie.

Vanaf het moment dat je contact opneemt tot het moment dat je het album op schoot hebt, wil ik er voor je zijn om het een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

 
 
Services4.jpg
Services7.png

Pricing

Ik maak graag een persoonlijke offerte op basis van de grootte van je bruiloft, de locatie en de hoeveelheid uren waarop ik aanwezig ben om te fotograferen. Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1895 voor 6 uur aanwezigheid. Je krijgt dan een prachtig mini fine-art album kado. Als je meer wilt weten, stuur me dan een bericht of vul het contactformulier in, dan stuur ik jullie graag mijn uitgebreide wedding brochure toe.

 
 
Services6.jpg

Book your date

Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is? Omdat ik persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan.
Boekingen voor 2020 staan nu open. De meeste bruidsparen boeken me ongeveer een half jaar tot een jaar van te voren.
Vul het contactformulier in. Dan maken we een afspraak en leren elkaar beter kennen tijdens een vrijblijvende Skype call of onder het genot van een kop koffie bij mij thuis. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en jullie bruiloft.

 
 
Services8.jpg