Moodboards

a little overview per wedding

 

Voor complete bruiloften, ga naar mijn blog.

 
De feel van haar foto’s is precies wat wij mooi vinden en bij ons past. Niet zoetsappig, maar wat donkerder en heel intiem en sfeervol.
— Lie Ching & Martijn
Door de warme kleuren, vastgelegde emoties en oog voor detail heeft Naomi de mooie herinnering aan onze trouwdag op geen betere manier kunnen vastleggen. We zijn trots op het eindresultaat en trots op Naomi!
— Janine & Laurens
Helemaal ontroerd door je prachtige foto’s. Ik kan niet beschrijven hoe mooi we ze vinden. Ik had geen ander persoon gewild dan jij voor deze dag. Nogmaals bevestigd dat mijn gevoel hierover zo goed was.
Dankjewel voor wie je bent en alles wat je ziet en zo bijzonder vastlegt. Heel speciaal en vol emoties.
— Esther & Raul
Je bent een ware kunstenares. Jouw foto’s vertellen stuk voor stuk een verhaal. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor het voor eeuwig vastleggen van onze mooiste dag ooit.
— Jennifer & Hans
f2f2f2.png

Jullie trouwalbum


Jullie trouwalbum is een schat voor de familie. Het album wat je er eens in de zoveel tijd bij pakt, om te kunnen bekijken, om jullie dag opnieuw te beleven. Maar het is ook het album wat generaties mee gaat en waar mensen nog tientallen jaren naar zullen kijken.

Een album wat zijn kwaliteit behoudt is dus ontzettend belangrijk. Een mooi fine-art album is daarom altijd het eindproduct van mijn fotografie. Met zorg samengesteld, samen met jullie.

 
 
27503500_10210967070918413_5367235319012712361_o.jpg

Prijzen

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1895 incl. een mini fine-art album. Als je graag meer wilt weten, stuur me dan een bericht of vul het contactformulier in, dan stuur ik jullie graag mijn uitgebreide wedding brochure toe. We kunnen dan een afspraak maken en elkaar beter leren kennen tijdens een vrijblijvende Skype call of onder het genot van een bakje koffie bij mij thuis. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en jullie bruiloft!

Boek jouw datum

Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is? Omdat ik persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar.
Boekingen voor 2019 en 2020 staan nu open. De meeste bruidsparen boeken me ongeveer een half jaar tot een jaar van te voren.
Wees er dus op tijd bij!