1 of 4

Fotografie bruiloft Buitenplaats Sparrendaal // Roosmarie en Daniel

 

Bruidsfotografie Buitenplaats Sparrendaal

 

“Voor ons is elke foto een kunstwerk op zich dat weer alle herinneringen van onze mooie dag oproept”.

  

Bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal

De bruiloft van Daniel en Roosmarie was een van mijn favorieten ooit. Als fotograaf is het altijd leuk om op nieuwe locaties te komen en Buitenplaats Sparrendaal staat inmiddels op mijn favorietenlijstje! (Mocht je interesse hebben, ik heb een brochure gemaakt met mijn favoriete leveranciers, dus als je graag wat goeie tips wilt: stuur me even een mailtje: hello@naomivanderkraan.com).

Binnen trouwen

De bruiloft was afgelopen zomer, die superwarme en superlange zomer. Veel plannen voor buitenbruiloften werden gewijzigd, omdat het simpelweg te warm was of omdat het gras verre van groen was. Dat kun je ook zien op de eerste foto in deze blog, droog gras.
En eerlijk gezegd: binnen trouwen is zo ontzettend mooi als je een locatie hebt als deze! Het licht, de mooie locatie en het feit dat het heerlijk koel is, waarom zou je dan naar buiten willen?

Zoek jij nog een fotograaf?

Zoek je nog een fotograaf voor jouw bruiloft en spreken de foto’s je aan? Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan, omdat ik kwaliteit belangrijker vind dan kwantiteit. Neem dus snel contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben! Ik heb nog data beschikbaar voor dit jaar in Juli, September, November en December.

  

>
Omdat we geen standaard bruiloft foto’s wilden, kwamen we uit bij Naomi. Na een leuk Skype-gesprek gevoerd te hebben, waren we meteen #teamnaomi. Tijdens de grote dag leek het net of we Naomi al veel langer kenden. Naomi kan zich heel goed aanpassen aan de sfeer en vibe van een bruiloft. Ze was aanwezig maar dat merkten we vaak niet. Voor geen enkele foto werd geposeerd, en dat zie je af aan het resultaat! Spontaan, dynamiek, echt, dierbaar; dit alles komt in ons op wanneer we nu naar onze foto’s kijken. We hebben onze gasten allemaal een foto van henzelf van die dag gegeven – een aantal hebben deze nu uitvergroot in hun huis hangen. Dat gaan wij ook doen! Voor ons is elke foto is een kunstwerk op zich dat weer alle herinnering op van onze mooie dag oproept.
— Roosmarie en Daniel

   

  

Leveranciers: Locatie: Buitenplaats Sparrendaal https://sparrendaal.nl // Pak: Pauw mannen https://pauw.com/nl/mannen http://cesareattolini.com // Jurk: Bloomfeld Luxury Bridal https://www.bloomfeld.nl // Video: Inge Bouw https://ohwonderfilms.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *