1 of 4

Fotografie bruiloft Conservatorium Hotel, Amsterdam // Jakob & Emma

KnowMe fotografie  Bruiloft Emma en Jakob 19.jpg

Trouwen in de winter, ik ben absoluut voorstander! De zomer met z’n fijne warme weer, zwoele avonden en lange dagen klinkt perfect voor een bruiloft en uiteraard is dat het ook! Maar toen ik gevraagd werd voor de fotografie van deze prachtige winterbruiloft bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam, werd ik meteen enthousiast! Tot in detail uitgedacht, samen met al hun lieve vrienden en familie.

Trouwen in winterse sfeer

Het beeld wat Emma en Jakob schetsten was een winterse dag. Regen en wind buiten, maar daardoor extra warm en gezellig binnen. De kerstlampjes zouden al overal aanwezig zijn, waardoor het binnen nog knusser is. Een prachtige ceremony, met de mooiste klassieke muziek. Speeches van vrienden en familie. Oprecht en intiem. Een groots diner, aan prachtig gestylde tafels.

The best vendors

Nog enthousiaster werd ik toen ze mij vertelden dat dit alles georganiseerd zou worden door beste leveranciers uit de bruidsbranche.
Myrthe Regel’t: de perfecte planner. Houdt de touwtjes in handen, heeft de meest creatieve ideeën en is ook nog eens heel gezellig om mee samen te werken.
Judith Slagter florals: samen met Myrthe regelde zij de perfecte styling voor deze bruiloft.
Wild at heart bridal: voor goeie, persoonlijke hulp bij het uitzoeken van jouw perfecte bruidsjurk. In dit geval kwam Emma uit bij deze prachtige jurk van Rime Arodaky. Een prachtige zijden jurk en twee verschillende tops: een voor overdag en een voor de avond.
Alles bij elkaar een warme, intieme bruiloft in Amsterdam.


Spreken de beelden en stijl je aan? Lees dan hier meer informatie over mijn bruidsfotografie of ga naar mijn contactpagina en vul het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en stuur je mijn informatie brochure toe.

Ik hoop je snel te spreken!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *