1 of 4

GEZINSSHOOT FRANKRIJK // PAUL, FROUKJE EN KIDS

Op deze regenachtige laatste avond van de zomervakantie, wil ik jullie weer even mee terug nemen in vakantiesferen. Gewoon, om het af te leren.
Afgelopen zomer gingen wij met onze twee kinderen voor de tweede keer naar dezelfde camping (a once in a lifetime dingetje, volgend jaar kiezen we weer een mooi nieuw plekje uit). Nu hebben we vorig jaar een onwijs leuk en gezellig gezin ontmoet, die deze zomer ook toevallig weer terug kwamen naar deze plek. Zij wilden deze zomer bij me langskomen voor een gezinsshoot, omdat ze mijn foto’s zo mooi vinden, maar dat was niet nodig. Want wat is er leuker dan de shoot op vakantie doen! Als je op je meest relaxt bent, een lekker kleurtje hebt, maar vooral in de buurt van het meest idyllische Franse dorpje zit. Dus spraken we af dat ik op vakantie gewoon stiekem een avondje zou werken en met hen op pad zou gaan voor gezinsfoto’s.

And so we did! Geniet mee van dit prachtige gezin! Twee prachtige kinderen, de liefste ouders die je maar kunt bedenken en zo gezellig met elkaar! Lieve Paul en Froukje, jullie mogen echt super trots zijn op jullie gezin.

 

Naomi is een fantastische fotograaf die alles behalve standaard foto’s maakt. Ze maakt foto’s die echt zijn. Door haar open, maar toch zeer professionele houding, ben je snel vergeten dat er foto’s gemaakt worden en legt ze dus de juiste emoties vast. – Paul en Froukje

 

Gezinsshoot Frankrijk_0004 Gezinsshoot Frankrijk_0005 Gezinsshoot Frankrijk_0006

 

En, omdat gewoon, omdat het leuk is, ook wat achter de schermen foto’s. Gemaakt door Paul. Thanks!

 

Gezinsshoot Frankrijk_0007

 

Wil jij ook een gezinsshoot? Niet geposeerd, maar gewoon een toffe tijd met elkaar, met een fotograaf erbij? Ga dan naar mijn contactpagina en stuur me een berichtje!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *