1 of 4

Gezinsshoot Sandelingenpark Hendrik Ido Ambacht // Richard, Lizette en Nora

Afgelopen zomer heb ik, naast heel veel bruiloften, ook heel veel toffe gezinnen, stelletjes en kinderen voor mijn camera gehad. Ondanks het drukke trouwseizoen, vond ik het heerlijk om af en toe met mensen op stap te gaan en foto’s te maken van het dagelijks leven.
Richard en Lizette hopen volgend jaar te gaan trouwen en deden als voorproefje op hun grote dag alvast een shoot met hun dochtertje Nora erbij. En het was een shoot naar mijn hart. Lekker bloempjes plukken in het park, rondrennen met papa en mama en daarna nog even mee naar huis om het naar-bed-gaan ritueel ook nog even vast te leggen. Gewoon, een kijkje in het dagelijks leven van dit heerlijke gezin!

Lieve Richard en Lizette, supertof dat ik deze shoot met jullie mocht doen! Wat is het tof om te zien hoeveel aandacht en liefde jullie Nora geven. Ik kijk enorm uit naar jullie bruiloft volgend jaar!

Gezinsshoot Sandelingenpark Hendrik Ido Ambacht_0028Gezinsshoot Sandelingenpark Hendrik Ido Ambacht_0029 Gezinsshoot Sandelingenpark Hendrik Ido Ambacht_0030

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *