Bekijk mijn portfolio  ⟶

Artistieke trouwfotografie

Zijn vingers die over jouw hand gaan; de traan van vreugde bij je beste vriendin tijdens jullie geloftes; het licht wat perfect valt op jullie prachtig gedekte tafel: al die kleine dingen die jullie dag groots maken. Ik leg alles graag voor jullie vast op een artistieke en intieme manier. Perfect voor mensen die houden van kunst en romantiek.

Samen met jullie werk ik toe naar een koffietafelboek vol prachtige foto’s, die je keer op keer weer de adem benemen.


Artistieke trouwfotografie tot in de details

Je zoekt een kunstzinnige trouwfotograaf die jullie bruiloft op een artistieke manier vastlegt. Filmisch, liefdevol en anders dan anders. Ik heb goed nieuws: je bent op de goede plek belandt!Elisabeth & Sjoerd

We zouden jou aanraden omdat je aanwezigheid tijdens de dag heel prettig was. Ook het van te voren kennismaken en het uitspreken van verwachtingen naar elkaar heeft geholpen om een stukje veiligheid te creëren. Tijdens de bruiloft nam je de lead en tegelijk stond je niet op de voorgrond. Het voelde heel goed/veilig/fijn om door jou gefotografeerd te worden en je erbij te hebben. Tot slot vind ik je heel betrouwbaar en professioneel. Je levert kwaliteit en je doet wat je zegt. Een hele kostbare eigenschap! Ongelofelijk hoe je ook iedere gast hebt vastgelegd! De hele sfeer van onze bruiloft is terug te zien op de foto’s en daar zijn we echt ontzettend blij mee.

Je maakt niet alleen foto's van het bruidspaar, maar ook zet je de gasten en sfeermomenten op de foto. Als je de foto's terug kijkt, krijg je het gevoel van de trouwdag weer terug. Maar je hebt ook een hele fijne persoonlijkheid. Je bent op een hele fijne, prettige manier aanwezig. Je zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde voor de camera en dat is heel wat waard. Het album is echt geweldig geworden. We genieten er steeds zo van. Pieter vind het heel fijn dat hij nu een fotoboek kan laten zien ipv alle 800 foto's. Het album geeft echt onze 2 dagen weer. Helemaal blij mee. We zijn heel blij met jou als fotograaf en alle kunstwerken die je hebt afgeleverd. Je hebt echt heel veel talent!

Pieta & Pieter

Je voelt mensen, de sfeer zo goed aan, je begreep ons! Als je vraagt naar onze favorieten: Ohhhh zo moeilijk kiezen. Verschillende favorieten zowel zwart wit als kleur. Michel kiest er eentje van mij in het bos met magisch licht. Als ik moet kiezen dan degene waar we intiem naast elkaar staan, geen gezichten maar het licht valt zo mooi achter ons en groenige tinten om ons heen. En natuurlijk de zwart wit foto met de bruidsmeisjes, zo ongedwongen mooi moment!

Nicole & Michel 

Mooie woorden

mARLEEN & tOM

Kijk heel goed naar wat je uiteindelijk wil met je foto's. Is het een registratie of een mooi plaatje aan de muur? Wil je dat de foto's de sfeer van de dag versterken? Kijk dan goed naar welke sfeer je voor ogen hebt, en kies een fotograaf die dat doet. Geloof geen fotografen die zeggen "ik kan alles". Want het is een vak en niemand kan alles en iedereen heeft echt zijn eigen stijl. Zoek iemands die zijn of haar eigen stijl volledig beheerst en wiens stijl ook helemaal bij jullie past. Let niet te veel op prijs, want de 'cost-per-use' is bij fotografie echt anders dan bij een taart. Van die taart geniet je 1x, de foto's bekijk je wel 100x.

Zoek naar een stijl en fotograaf die de sfeer van jouw huwelijk goed neer kan zetten. Waren we bijvoorbeeld op het strand in Bonaire getrouwd, dan waren we waarschijnlijk voor een ander type fotograaf gegaan. Houd je van klassiek, artistiek en vind je het belangrijk om warmte in jouw foto's terug te zien? Dan hoef je echt niet langer verder te zoeken :)

Joanna & Michel

Zoek naar een fotograaf met een stijl die je helemaal aanspreekt. Zijn/haar foto's moeten jou inspireren. Ik wilde niets liever dan zulke mooie beelden van onze dag en was dan ook direct overtuigd dat jij onze fotograaf moest worden. Gelukkig konden we het ook nog goed met elkaar vinden, ook een vrij essentieel puntje :)

Merel & Luc

Tips van bruidsparen

Werkwijze

Awards & Publications

Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is? Omdat ik als kunstzinnige trouwfotograaf persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Boekingen voor 2024 staan nu open. De meeste bruidsparen boeken mij ongeveer een half jaar tot een jaar van te voren. Vul het contactformulier in. Dan maken we een afspraak en leren elkaar beter kennen tijdens een vrijblijvende videocall of onder het genot van een kop koffie (of glaasje wijn) bij mij thuis. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en jullie bruiloft.

Extra Informatie

Nadat ik meer weet over jullie bruiloft, maak ik een pakket op maat voor jullie, gebaseerd op jullie wensen. De investering voor mijn kunstzinnige trouwfotografie begint bij 2490 euro. Je krijgt van mij altijd de, met zorg bewerkte, hoge resolutie foto’s in een online gallery. En omdat ik geloof in het printen van foto’s, in plaats van ze op je computer te laten staan, krijg je een klein gift-trouwalbum kado en kun je dit uitbreiden naar een prachtig, tijdloos trouwalbum. 

Elke boeking begint met een vrijblijvende kennismaking bij mij thuis of online. 


Een schat voor de familie die generatie op generatie meegaat

Jullie Persoonlijke Trouwalbum

Het trouwalbum wat je, als jullie persoonlijke coffeetable book, een plek geeft in je huis. Om steeds weer te kunnen bekijken, en zo jullie dag opnieuw te beleven. Maar ook het trouwalbum wat generaties mee gaat en waar mensen nog tientallen jaren naar kijken. Een album wat zijn kwaliteit behoudt is dus ontzettend belangrijk.
Een luxe, handgemaakt trouwalbum is daarom altijd het eindproduct van mijn artistieke trouwfotografie. Ik neem, naast dat ik natuurlijk jullie bruiloft tot in detail fotografeer, de tijd met jullie om het voor jullie perfecte trouwalbum samen te stellen!

FAQ

Hoeveel foto’s krijgen we?  

Bij een gemiddelde bruiloft, waarbij ik 10 uur fotografeer, lever ik een minimum van 500 foto’s. Allemaal stuk voor stuk bewerkt en in hoge resolutie. Je krijgt ze in een prachtige, persoonlijke online gallery, dus je kunt ze heel makkelijk delen met vrienden en familie. 


Hoelang duurt het voor we de foto’s ontvangen? 

Ik garandeer altijd dat je binnen 2 maanden na de bruiloft je foto’s in je mailbox hebt! Je kunt ook als optie kiezen om binnen een week al een preview te ontvangen van 40 foto’s. 


Hoelang kunnen  we inplannen voor de fotoshoot?

Omdat ik het vooral heel belangrijk vind dat je geniet van je dag en niet teveel bezig bent met foto’s maken, adviseer ik je om, samen met je geliefde, na de ceremonie een half uurtje tijdens de borrel weg te sneaken. Als ik dan met jullie mee mag, is dat voldoende om een aantal hele mooie foto’s van jullie samen te maken en vooral is het een fijn moment om even samen te zijn, terwijl je gasten zich vermaken met een hapje en drankje. 


Wat staat er op je bucketlists? 

Als het gaat over mijn werk als kunstzinnige trouwfotograaf, zou ik dolgraag een keer een bruiloft volledig in zwart/wit willen fotograferen.
Privé staan wildkamperen in Zweden en een rondreis met het gezin door Amerika nog op de lijst. 

 


Hoeveel uur moeten we jou als trouwfotograaf boeken?

Om een compleet beeld van je bruiloft te maken, is het het mooiste als ik er vanaf een deel van het voorbereiden tot de start van het feest bij ben. Als je een weekend bruiloft hebt, kan de dag ervoor en erna ook bijgeboekt worden. De hoeveelheid uren dat ik erbij ben, is afhankelijk van jullie wensen. Gemiddeld ben ik als kunstzinnige trouwfotograaf 10 uur aanwezig op een bruiloft.


Doe je buitenlandse bruiloften?

Per jaar doe ik maximaal 2 bruiloften in het buitenland (Belgie niet meegerekend) en dat doe ik met heel veel liefde! Reizen vind ik fantastisch, dus ik reis graag met je mee. Maar, omdat ik ook graag bij mijn gezin ben en met hen reis, houd ik het bij maximaal 2 buitenland bruiloften per jaar. Check dus snel of ik nog beschikbaar ben als kunstzinnige trouwfotograaf voor jullie buitenland bruiloft. 

 


Hoe kunnen we je artistieke trouwfotografie boeken?

Vul het contactformulier in op deze pagina en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Geef vast zoveel mogelijk informatie, zodat ik aan de hand van jullie wensen een prijs op maat kan maken.   

Superleuk dat je interesse hebt in mijn artistieke trouwfotografie! Stuur me een berichtje via het onderstaande formulier en ik laat je zo snel mogelijk weten of ik nog beschikbaar ben. 

(Check ook je spam box om te zien of je reactie hebt. Soms komen mijn mails daarin terecht). 

Je kunt het formulier hieronder invullen, mij bellen of appen op +316 4876 8246 of mail naar hello@naomivanderkraan.com


The Wedding Blog

read more ⟶

Een bruid die weet hoe ze wil trouwen; een bruiloft in Rotterdam, met een heerlijk, kleurrijk thema: Grand hotel d’Amour. En met een achtergrond als styliste was dit tot in de puntjes uitgewerkt. Van de ijssculpturen tot aan de postzegels op de uitnodigingen. Aan elk detail was gedacht bij deze bruiloft aan het water en dat zie je terug.

Trouwen in Rotterdam aan het water
Intieme stadsbruiloft gouda fotografie
read more ⟶

Een intieme stadsbruiloft in Gouda. Een prachtige, oude historische stad, gezien vanaf het water en op de mooiste plekjes.

@naomi_vanderkraan